jkwiatek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Wpadłem na pomysł żeby brać przykład z koleżanek i kolegów z katowic i zrobić spotkanie w warszawie...... Miejsce spotkanie : Sklep NEPENT Termin spotkania : 17 marca (sobota) 2007 Gdzina spotkania: 13 Niech pisza wszyscy tu pod tematem kto by mógł wpaść (żeby zobaczyć czy sie pomysl uda)....Oczywiscie hodowców z poza wawy też zapraszamy Obecnośc Pana Łukasza mile widziana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 zapraszam do nas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 zapraszam do nas przyjmujemy zaproszenie tylko co jak by spotkanie sie odbyło w sobotę ??? Przecież nepenti jest zamknięte ... Licze na Was(hodowców) że przybędziecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Ale zgapiacie :: I u nas jest tylko jedna koleżanka jakby co Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 jaknajbardziej jestem za i bede na 90%. wolalbym zeby byla to sobota. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 17 marzec odpowiada? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 jaknajbardziej tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 To może i ja wpadne , mam blisko z Piaseczna.Będę na 90 % :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Lutego 2007 Autor Share Napisano 24 Lutego 2007 Co tak z wami słabo??? nikt więcej?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 To ja też byłbym chętny na takie spotkanie, fajnie będzie poznać ludzi o owadożernych zainteresowaniach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Lutego 2007 Autor Share Napisano 24 Lutego 2007 To ja też byłbym chętny na takie spotkanie, fajnie będzie poznać ludzi o owadożernych zainteresowaniach no moze nie dokładnie jemy owady ale no bardziej roslinami które je jedzą .... no wpadaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 pomysle moze akurat zakupie pare roslin przy okazji ja zawsze sie wybieram do nepenti a wybrac sie nie mgoe ja bym z checial zobaczyl ta cala "farme" gdzie to wszytko rosnie:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Lutego 2007 Autor Share Napisano 25 Lutego 2007 pomysle moze akurat zakupie pare roslin przy okazji ja zawsze sie wybieram do nepenti a wybrac sie nie mgoe ja bym z checial zobaczyl ta cala "farme" gdzie to wszytko rosnie:D Oczywiście ,przyjeżdzaj zobaczyć sklepik i zaupić roslinki a najważniejsze poznać Nas Ustalono już wszstko na temat spotkania pisać do mnie na PW lub gg 7989289 kto będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 na 95% będę i dysponuję miejscem w samochodzie gdyby ktoś był zainteresowany z Koszalina lub okolic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 zapraszam, kazdy dostanie troche roznych gemmae, ktorego i tak juz nie zdarzymy sprzedac ,a szkoda by sie zmarnowalo! Wystarczy dla bardzo wielu osob, nie tylko z okolic Warszawy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi