jkwiatek Napisano 8 Marca 2007 Autor Share Napisano 8 Marca 2007 (edytowane) lista kto będzie : pewniacy : Łukasz_Nepenti Ja(jkwiatek) GrzegorzP.J Mehi prawie jak pewniacy : Dziki paulo09 arhie MarcinS niewiadomo : miki1995 odpadli : moori jak o kimś zapomniałem to prosze pisać do mnie na gg 7989289 i na ten numer prosze też potwierdzić uczestnictwo pozdrawiam jk Edytowane 14 Marca 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 napisalem jeszcze o tym kolesiowi ktorego nick to arecki, tez jest z wawy, wpadnie na forum i odpisze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 bede mial utrudnione zadanie i nie wiem czy wykonalne bo w sobote bede po nocce w pracy i nie wiem czy bede, jak bede jak zombi sie czul to pewnie bede musial spac, ale moze ktos dla mnie gemmae wezmie :) heheheh mam nadzieje ze bedzie to piekny wiosenny dzien a ja nie bede zbyt zmeczony po pracy a ze 4 godzinki snu pozwola mi stanac na nogi to wpadne.. natomiast caly czas jestem jako "rezerwowy" pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 jak się uda i nic mi nie przeszkodzi to i ja wpadne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Jeżeli nic złego się nie wydarzy to przyjdę na spotkanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 Niestety musicie mnie skreślić z listy, nie dojadę na spotkanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Marca 2007 Autor Share Napisano 14 Marca 2007 lista kto będzie : pewniacy : Łukasz_Nepenti Ja(jkwiatek) GrzegorzP.J Mehi prawie jak pewniacy : Dziki paulo09 arhie MarcinS niewiadomo : miki1995 odpadli : moori Ludzie czy na tym koniec ??? Co z Wami tak słabo?? Wpadajcie wszyscy!!! Czekam o 13 w spobotę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 mnie teraz nie bedzie, ale jezeli zoorganizujemy cos takiego w wakacje to sie tam pojawie, i mysle ze wiele innych osob rowniez, co wy na to? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 A ja bede... jako jedyna kobita?? No skombinujcie mi jakas kolezanke:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 Cytat mnie teraz nie bedzie, ale jezeli zoorganizujemy cos takiego w wakacje to sie tam pojawie, i mysle ze wiele innych osob rowniez, co wy na to? na pewno coś będzie Cytat A ja bede... jako jedyna kobita?? No skombinujcie mi jakas kolezanke:P robiłem co w mojej mocy ale nikt wiecej niechce przyjśc:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 (edytowane) no mało nas było ......cuż :( proponuje % dla tych co nie przyszli :P (żart) ALE SPOTKANIE SIE UDAŁO Edytowane 17 Marca 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 udalo sie, udalo i nie bylam jedyna dziewczyna podrowienia dla wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 noja żałuję że mi się nie udało przyjść, ale bylem po nocy w pracy i i tej porze co mieliście spotkanie to ja byłem nieprzytomny... macie jakieś fotki ? kto był? dajcie jakieś streszczenie !!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Ja też byłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Fajnie było, szkoda że tak mało osób.Trochę pogadaliśmy, wypytaliśmy Łukasza o owadożery, pooglądaliśmy rośliny do woli, mi udało sie kupić rosiczkę spod lady Bardzo dziękuje za gemmae! Na spotkanie zabrałem siostrę i się zaraziła pasją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi