Skocz do zawartości

DO WARSZAWIAKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

lista kto będzie :

pewniacy :

Łukasz_Nepenti

Ja(jkwiatek)

GrzegorzP.J

Mehi

prawie jak pewniacy ;) :

Dziki

paulo09

arhie

MarcinS

niewiadomo :

miki1995

odpadli :( :

moori

jak o kimś zapomniałem to prosze pisać do mnie na gg 7989289 i na ten numer prosze też potwierdzić uczestnictwo

pozdrawiam jk

Edytowane przez jkwiatek
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

bede mial utrudnione zadanie i nie wiem czy wykonalne bo w sobote bede po nocce w pracy i nie wiem czy bede, jak bede jak zombi sie czul to pewnie bede musial spac, ale moze ktos dla mnie gemmae wezmie :) :) heheheh mam nadzieje ze bedzie to piekny wiosenny dzien a ja nie bede zbyt zmeczony po pracy a ze 4 godzinki snu pozwola mi stanac na nogi to wpadne.. natomiast caly czas jestem jako "rezerwowy"

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

lista kto będzie :

pewniacy :

Łukasz_Nepenti

Ja(jkwiatek)

GrzegorzP.J

Mehi

prawie jak pewniacy :

Dziki

paulo09

arhie

MarcinS

niewiadomo :

miki1995

odpadli :

moori

Ludzie czy na tym koniec ??? Co z Wami tak słabo?? Wpadajcie wszyscy!!! Czekam o 13 w spobotę ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
mnie teraz nie bedzie, ale jezeli zoorganizujemy cos takiego w wakacje to sie tam pojawie, i mysle ze wiele innych osob rowniez, co wy na to?

na pewno coś będzie

Cytat
A ja bede... jako jedyna kobita?? No skombinujcie mi jakas kolezanke:P

robiłem co w mojej mocy ;) ale nikt wiecej niechce przyjśc:(

Odnośnik do odpowiedzi

noja żałuję że mi się nie udało przyjść, ale bylem po nocy w pracy :( i i tej porze co mieliście spotkanie to ja byłem nieprzytomny... macie jakieś fotki ? kto był? dajcie jakieś streszczenie :D !!!!

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie było, szkoda że tak mało osób.Trochę pogadaliśmy, wypytaliśmy Łukasza o owadożery, pooglądaliśmy rośliny do woli, mi udało sie kupić rosiczkę spod lady :D Bardzo dziękuje za gemmae! Na spotkanie zabrałem siostrę i się zaraziła pasją :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.