arhie Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 hmm to ale wam fajnie .. żałuje że mnie omineło takie spotkanie... Co do gemmae to postawiłem ostatnio pierwsze kroki i 100% sukcesu pulechella x niditula rosnie - od tomeczka: ) dzieki tom !!! A co jakie gemmae dostaliście? Buu ja nie moglem dostać ach ta moja praca te nocki głowa mnie tylko boli od rozstrojenia i omijaja mnie takie spotkania :( mi sie ten sposób z gemmae jak narazie najbardziej podoba rosnie o wiele szybciej niz z nasiona co wy dostaliscie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 A fotke zbiorcza szef zrobil Ciekawe jak strasznie wyszlam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atomka Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Tak się stało, że przypadkiem też tam byłam i.........niestety. Padłam ofiarą choroby zwanej Rosiczkomanią. Ech... )) Pozdrowienia dla wszystkich Ps. Szefie, sam to ciasto upiekłeś? Bo dobre było Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 co wy dostaliscie ? to ścisła tajemnica MarcinS - odezwij sie do mnie na gg 7989289 Ps. Szefie, sam to ciasto upiekłeś? Bo dobre było przyznać trzeba że było smaczne P.S - Łukasz i jak z modliszką ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Uuuu... modlicha robi furrore Ja mam ciekawe zadanie bojowe dla Łukasza: dopasowac nicki z forum do ludzi na fotach ktore zrobił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 to ścisła tajemnica czyli dowiecie sie jak urośnie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 czyli dowiecie sie jak urośnie ? nie róbmy off topu jak ktoś niebył to niewie proste trzeba było przyjechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 nie róbmy off topu jak ktoś niebył to niewie proste trzeba było przyjechać łatwo ci powiedziec... doba milej tajemnicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 ja tez zchecia bym sie dowiedziala co to bo nazwy za nic nie pamietam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Wg. mnie trzeba organizować kolejne spotkanie.Powiedzmy za miesiąc?Kto się pisze ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Wg. mnie trzeba organizować kolejne spotkanie.Powiedzmy za miesiąc?Kto się pisze ?? zobaczy sie co i jak i dopiero sie cos zrobi ......żeby wiecej ludzi przyjechało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Nie ma wieści o modliszcze - Módlmy się za nią A teraz na poważnie . Mam taki dość chytry pomysł . Może zróbmy spotkanie i zabierzmy na nie swoich bliskich, żeby wpadli w tą pasje ?? MarcinS udało się , to może i Nam się uda ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 miki1995 dajmy Łukaszowi troszke odpoczać cos sie zrobi jeszcze zobaczymy a rodzinie to rozdawaj rośłinki za free i będzie ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 niestety drugie zdjecie jest zbyt rozmazane, ale mnie juz wszyscy znaja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 (edytowane) moze napisze od lewej marcins, siostra marcina,mehi, jej chłopak,ja, mój brat no Łukasz daj fotkę z Toba ..... w tych kubeczkach przy sokach jest Roridula i capensis "bk" Edytowane 23 Marca 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi