Heimdall Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 EE.... musiałbyć fajnie, ale jak zobaczycie nasze fotki z 31 marca z giełdy to zzieleniejecie Warszawa i tylko 6 osób? U nas już 12 jest pewnych Panie Łukaszu, coś sie słabo staracie :: ps. Możecie przedstawić kto na fotce jest kto? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Przeciez jkwiatek przedstawil nas Ale brakuje szefa... Szefie, wklej sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 no ja troche nie rozumie was sklep blisko a tak malo obecnych u nas na slasku byloby wieksze zainteresowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Marca 2007 Autor Share Napisano 24 Marca 2007 no ja troche nie rozumie was sklep blisko a tak malo obecnych u nas na slasku byloby wieksze zainteresowanie ale Was na śląsku jest duzo wiecej a u nas z ludzmi słabo ale grunt że wogóle ktos przyszedł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 na slasku jest dosc duzo osob z tego forum ale nie zapominaj ze slask tez jest duzy a na gieldzie nie bede tylko ja bo mam do niej 400m tylko osoby z calego regionu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś_8 Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 szkoda, że nie dowiedziałem się wcześniej jestem z wawy i przeczytałem to ogłoszenie 17 marca o 16 a następne na pewno będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2007 szkoda, że nie dowiedziałem się wcześniej jestem z wawy i przeczytałem to ogłoszenie 17 marca o 16 a następne na pewno będę Łojoj ale zes temat odkopał na 100% cos będzie a ten temat można chyba juz zamknąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi