Shapi Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Tylko kilka zdjec mojej kolekcyji Sarracenia flava var. altropurpurea x purpurea ssp. venosa Nepenthes sanguinea malutka D.M. Red sawtooth Drosera hamiltonii Pinguicula emarginata x weser no to na razie chyba tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izydor(Szymon) Turek Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Świetne fotki widze, że jesteś już dość doświadczonym hodowcą Oby tak dalej B) Pozdro....,,Miłej hodowli" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Fajna kolekcja. Życzę dalszych sukcesów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 27 Lutego 2007 Autor Share Napisano 27 Lutego 2007 Drosera Dielsiana Drosera coccicaulis klon 2 Drosera binata Drosera adeleae all-red - wyraznie widac jaki szok przezyla po przybyciu z nepenti Drosera pulchella x nitidula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 hamiltonii ma malo swiatla. fotki robione odrazu po przybyciu roslin ? moje hamiltonii sa pod 3x 36W z 15 cm i sa ledwo rozowe , affinis i madagascariensis tez - nie wiem ile im swiatla potrzeba do bycia czerwonymi O_o Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Czekamy na więcej:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Bardzo fajne roslinki jak na początek . Na pewno wyrosa z nich wielcy owadozercy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 28 Lutego 2007 Autor Share Napisano 28 Lutego 2007 hmmm początek jak początek... rok hodowli to chyba trochę więcej niz początek ale faktycznie, prawie wszystkie fotki to sadzonki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 sa 2 mozliwosci bo wygladaja nienajzdrowiej: 1. albo sa w kiepskiej kondycji. 2. albo fty robione zaraz po przybyciu roslin do nowego lokum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 1 Marca 2007 Autor Share Napisano 1 Marca 2007 pierwsza opcja by mnie uraziła.... Faktycznie roślinki przyszły dopiero niedawno z nepenti. Jestem w trakcie dostosywywania im jak najlepszych warunków - nowe oświetlenie itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Shapi, a kiedy dotarły one do Ciebie ?? Tylko powiedz prawdę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi