Alcio Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Oto moja muchołówka zaraz po przywiezieniu jej przez kuriera: Gdy troche podrosnie zamieszcze nowe zdjecia. :: Narazie musze sie postarac, aby odzyla, bo po podrozy troche zmizerniala :: Skosultowalem sie z przedstawicielem formy nepenti i juz wiem jak przywrocic ja do dobrej formy P.S Zdjęcia robione telefonem kom. 2 pierwsze przez SEk510i a 2 ostatnie przez SEk750i Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 W doniczce są z tego co widać 3 i wszystkie nie wyglądają zbyt dobrze. Na 2 widać pęd kwiatowy, który radziłbym ściąć, ze względu na nienajlepszą kondycje roślinek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 4 Marca 2007 Autor Share Napisano 4 Marca 2007 Pędy kwiatowe już odciełem. 3 muchołówki w cenie jednej??Kupiłem 1 dorosłą "regular form" i dostałem 3 Nic w doniczce nie ruszalem.Po prosu postawiłem ją na południowy parapet i żyje sobie. :: Czy oprócz zapewnienia jej dużej ilości światła i obcięcia pędów kwaitowych moge coś jeszcze zrobić aby polepszyć jej forme?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 4 Marca 2007 Share Napisano 4 Marca 2007 Możesz ją sztucznie doświetlać. Poza tym pozostaje już tylko cierpliwie czekać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Spokojnie wydobrzeją Widać że są mocne ale gratis niezły dostałeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 nie zapomnij o podlewaniu dobre foty robia te aparaty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi