Gość krystek Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 robione kilka tygodni temu, może niedługo będą bardziej aktualne zdjęcia, i z reszty mojej co prawda niewielkiej kolekcji, no ale Drosera aliciae Drosera capensis Drosera nitidula ssp. allantostigma x ericksoniae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Fajne roslinki pogratulować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Bardzo ładne roslinki, powodzenia w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 śliczna pigmejka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Ładne duże kropeczki cieczy roślinki mają.... Podobają mi się.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariella Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 Ładne roślinki, udanej hodowli życzę . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 mała aktualizacja Drosera capensis: Drosera capensis "alba" Dionaea muscipula red green, moja nowa ulubienica Drosera capillaris: Utricularia prehelensis: to na razie tyle, za jakiś miesiąc kolejna sesja może będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 naprawde super rosiczki brawo ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 Moją uwagę przykuła dionea muscipula red green , jak długo ją naświetlasz ze tak ładnie wybrawiona ?? I czy w ogóle naświetlasz ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 L0rD4rK napisał: Moją uwagę przykuła dionea muscipula red green , jak długo ją naświetlasz ze tak ładnie wybrawiona ?? I czy w ogóle naświetlasz ?? wiesz co, ja dopiero mam ją w domu 2 tygodniu, kupiłem w Nepenti, i ona nie jest jeszcze tak ładnie wybarwiona jak te w galerii Nepenti ale staram się ją naświetlać około 10 godzin dziennie świetlówką 9W. I mam nadzieję, że będzie szybko rosła i będzie jeszcze ładniejsza pozdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 Ładne rośliny... Szczególnie Drosera capillaris mi się podoba... fajna roślinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 Bardzo ladnie wybarwiona dionea muscipula red green ciekawe czy kolor by przetrwal bez naswietlania czy by zbladla szybko.Drosera capillaris tez bardzo ladnie wyglada. Powodzenia w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 18 Lutego 2006 Share Napisano 18 Lutego 2006 dzięki dzięki jak będzie miał nowe roślinki lub nowe fajne zdjęcia to wrzucę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KingPiotrek Napisano 29 Kwietnia 2006 Share Napisano 29 Kwietnia 2006 Fajne masz roślinki. Najbardziej mi się podoba drosera capillaris. Zazdroszcze Ci jej :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 malutka aktualizacja...... na dobry początek Dionaea muscipula Red Dragon: Nepenthes v "Ventrata" ale młodziutki Dionaea muscipula "Giant" drosera "ericksoniae" drosera capensis "alba" drosera capensis to chyba tyle na dziś niedługo kolejna aktualizacja i nowe roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi