Chicken Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Krzyżówka jest piękna . Za niedługo będę składał zamówienie w nepenti i chyba zamówie tego tłustosza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 (edytowane) Tak roslinka jest dorosła Zaczyna wypuszczać pączki kwiatowe W Nepenti tez zapewne juz kwitnie. Roślinka jest PRZEPIĘKNA I GORĄCO POLECAM. Zrobiłem kilka naszczepek zobaczymy czy sie uda M-M2 Edytowane 9 Czerwca 2007 przez MichaU-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 MichaU-M2 moze pokazesz nam zdjecia twojej roslinki, jak wyglada u hodowcy Bo w NEPENTI to nawet Capensis 'alba' ładnie wygląda :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Alcio Badzo chetnie ale NIE POSIADAM sprzętu do robienia fotek Naprawde roślinka jest bardzo ładna Oczywiście na fotkach wygląda lepiej bo po przyjezdzie jest troszk zmarnowana, ale BARDZO szybko sobie to odbija, zaczyna wypuszcząc bardzo duzo listków i JEST PIĘKNA M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 heh. ja zdjecia robie swoim telefonem (k510i) bo aparatu cyfrowego nie mam :angry: Cóż, musze ci na slowo uwiezyc A nie wiesz czy 'weser' tez szybko rosnie :??: Odchodze od teamtu, SRY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi