rosiczka Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Bardzo ładne akwaria . Ciekawe pomysły i bardzo oryginalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Witam. Super ułożyłeś środek , czekam na roślinki:P "...Liczy się wnętrze..." Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 12 Marca 2007 Autor Share Napisano 12 Marca 2007 Kupie jak pisałem dzbaneczniki i kilka rosiczek okrągłolistnych do dużego akwarium. A do małego kupie tłustosze . otki z roślinkami około maja teraz tylko wentylatorki/reszte wystroju itp. Ale jak zrobie dla kapturnic to zaraz pokaże Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Marca 2007 Autor Share Napisano 16 Marca 2007 Sobie w czwartek pojechałem do lasku i zrobiłem jeszcze troszkę terrarium położyłem gałąź i mam zamiar liście do niej estetycznie dokleić i schować w nich potem wentylatorki Także dokończyłem tamten pusty róg Tamto 60L troche sie popsuło odleiało tło na wiosne doleić wszystko sylikonem muszę. W sobotę jak sie wyrobie i biedzie ładna pogoda jade do LM I jak oceniacie ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 Spoko Jestem ciekaw czy bedziesz wsadzał rośliny BEZPOŚREDNIO do akwa bez odniczek czy poprostu wstawisze je razem z doniczkami Ja tez posiadam takie akwa i przymierzam sie do wstawienia roślin bezposrednio do gruntu ale NIE MAM POJĘCIA jak je podlewac Jestem ciekaw jak Ty rozwiązesz ten problem M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Marca 2007 Autor Share Napisano 16 Marca 2007 Ja jak planuje rosiczki wstawić to bede patrzył jaki jest poziom wody poprzez keramzyt on łatwo przepuszcza wodę i widać jej poziom. Ale chyba w doniczkach wstawię bo jak bezposrenio beda to będzie ładniej lecz coś kosztem czegoś Dopiero w maju jadę do Nepenti to pomyśle co i jak nazazie tylko sie denerwuje ze jest mało miejsca z przodu Ale wszystko sie załatwi Michał mam nadzieje że też masz zamiar wstawić swoje akwarium na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 16 Marca 2007 Share Napisano 16 Marca 2007 (edytowane) Krzysiu Bardzo chetnie jeśli DORWE tylko jakis DOBRY APARAT W sumie to nie mam sie czym chwailic Kilka tłustosz. Jesli tylko dorwę DOBRY APARAT TO OBIECUJE WSTAWIC Zycze powodzenia M-M2 Edytowane 16 Marca 2007 przez MichaU-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Marca 2007 Autor Share Napisano 16 Marca 2007 Ja też mam słaby aparat i dlatego takie słabe foty ale jest ok za tydzień pożyczę od znajomego fotografa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Pozyczylem aparat i zrobilem obiecane fotki A oto akwarium dla kapturnic. Bedzie tam trawa sucha, żywa i keramzyt dla podwyższania wilgotności a takze żwirek dla ozdoby Oczywiście ten syf co w nim jest to sa materiały do budowy Mam nadzieje ,że tu odżyją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 super to wygląda...ja na razie zmieniłem pokój i mam strasznie mały..więc nici z terrarium....ale już mam plan - za niecały rok będę miał bardzo dobre miejsce na tworzenie swego własnego kąciku z terriarium........btw Krzysiek tak jak powiedziałem świetnie to zrobiłeś...pochwal się w przyszłości jak Ci pójda tam roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Jak dla mnie za dużo już tego wszystkiego w tych akwariach. Na pierwszych fotach były urzekające, teraz za bardzo zaśmiecone... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Cryptococcus neoformans więc co usunąć?? sadze ze ta wielka kępa mchu wszystko psuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Świetny pomysł i wykonanie... Gratuluję! Ja niestety na razie nie mam miejsca na coś takiego. Zrobiłam sobie tylko płaskie akwaria na parapet,które służą jako podstawki pod roślinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 Chyba pospieszyłem sie z tym terarium teraz nie moge nic z roślinkami robić bo tylko zostawie na noc już RIP a bawienie sie w ocieplanie to gra nie warta świeczki Pojadę maju do Nepenti do zakupie odpowiednie gatunki do terarium Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi