naven Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 (edytowane) Postanowiłem przejść się po lesie i porobic kilka fotek, oto one: Endemit Cieszyna Cieszynianka Wiosenna. Las w pełnej okazałości. Kokorycz Złoć żółta Pierwiosnka(chyba) Roślina, której nie znam. Kolejny akt lasu. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 Świat byłby......piękny......gdyby......nie......LUDZIE!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 (edytowane) BARDZO Pieknie Wiosna Tylko to ostatnie zdjęcie uświadomiło mnie ze to Polska . . . M-M2 Edytowane 30 Marca 2007 przez MichaU-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Świetne rośliny, szkoda że ci ludzie którzy to wyrzucili nie są tacy świetni:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Z braku zajęcia poszukałam tych roślin. Druga nieznana została zidentyfikowana jako Złoć żółta, trzecia jako Pierwiosnka Ale zawsze moge się mylić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 Jezeli chodzi o ostatnie zdjecie, to wybralem miejsce w lesie gdzie tego bylo najmniej... w drugim lesie obok jest cale dzikie wysypisko...STRASZNE TO JEST dzieki szamanka, bede sie dalej odzywal:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Tym razem zamieszczam wam więcej zdjęć cieszynianek wiosennych:D, czyż one nie są piękne? A tu jakiś mech:D Dziki czosnek, zwany tez niedźwiedzim:D Kaczka:D cóż to za dziwny zbieg okoliczności....tylko...gdzie brat?lolz... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Fotki bardzo fajne Ta roślinka na 3 fotce to jest Kokorycz, ale czy pusta czy pełna to już nie wiem Jest jeszcze jedna roślina nieopisana, która jest bardzo ładna gdy tworzy "dywan" w lesie, a chodzi mi o Śledziennice skrętnolistną to jest ta koło Złoci żółtej. pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Kolejne fotki moich roślinek: Na początek pomarańczowa muchołówka Dionaea muscipula red pirahna z dedykacją dla kubczaka: Dionaea muscipula all red: nepenthes x ventrata: zalążek: stożek wzrostu(ale czerwony... nepenthes sanguinea sarracenia purpurea w moim nowym terrarium: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 dzięki dzięki ładnie Ci urosła ta piranha reszta roślin tez ładna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 (edytowane) Drobne odświeżenie galerii:) mój capensis zmutowany. Paphiopedilum maudiae Paphiopedilum maudiae oraz sphodromantis gastrica Aldrowanda vesiculosa"darwin" Edytowane 23 Listopada 2007 przez chocolate014 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Świetny ten capensis na pędzie kwiatowym :blink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi