dammian0 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 witam mampytanko zaoknemjest 13 stopni aleslłonceswieci moge juz ja wystawic na parapet bedzie sie wygrzewac, jakmyslicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andziej Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Ja też sie nad tym zastanawiam tym bardziej, że wczoraj przesadzałem moją muchołówke po raz pierwszy i nie wiem czy sie przyjmnie jak bedzie stała na parapecie. Odrobina słońca chyba jej nie zaszkodzi co ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Ja poczekam jeszcze tydzień, dwa i zobaczymy. Moje rośliny całą wiosnę, lato i jesień spędzą na balkonie (poza dzbankami ^^) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 (edytowane) Ja też jeszcze poczekam. Nie chce zeby rosliny zostały przewiane, bo czasami powieje chłodem Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Damianus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Moze powietrze jest Ciepłe ale ziemia nadal jest zimna więc poczekajcie do kwietnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 powietrze cieple??? chyba gorące u mnie dzis okolo 16 bylo prawie 30 stopni zeby nie bylo ze klamie to tu jest zdjecie termometru ale co do wystawiania to lepiej jeszcze poczekac moim zdaniem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Hehe, ale w domu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 jak bys nie zauwazyl to termometr jest na dworze za oknem w domu mialem wyzsza temperature i musze powiedziec ze nie robilem zdjecia jak bylo bez chmurne niebo a slonce bardzo mocno grzalo ;/ (bo juz widze ze kazdy probuje sie przyczepic) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 No nie zauważyłem...ja tu widzę, jakby był w domu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Moje muchołówki już były w czwartek na balkonie i nawet sobie złapały pierwsze ofiary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 ja mieszkam na 7 pietrze ale dzis tez zlapalem dwa tluste owady (oczywiscie roslinki zjadly) okno tez otwarlem na jakis czas ale na balkon nie dawalem nic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos10 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 u mnie dzisiaj było 18 stopni... w zacisznym zacienionym miejscu a więc ciepło ale warto poczekaćjeszcze ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RicoMG Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 (edytowane) Ja też dzisiaj zaryzykowałem i co prawda nie wystawiałem roślinek na parapet ale otworzyłem im okno. Jak narazie nie widzę żeby im to zaszkodziło a wręcz przeciwnie bo złapały jedzonko Edytowane 15 Marca 2007 przez RicoMG Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 U mnie w cieniu, na wschodnim oknie 17*C, na południowym balkonie 31*C w Słońcu (efekt nagrzania)... Niestety noce nadal są za zimne, zeby rośliny wystawiać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 RicoMG Napisano pon, 12 mar 2007 - 19:16 Ja też dzisiaj zaryzykowałem i co prawda nie wystawiałem roślinek na parapet ale otwarłem im okno. Jak narazie nie widzę żeby im to zaszkodziło a wręcz przeciwnie bo złapały jedzonko Nie ma to jak poprawna polszczyzna A tak na serio to ja nie będe ryzykował z wystawianiem roślin za okno...sama szyba nie zabiera za dużo światła słonecznego i nie naraża również roslin na niskie temperatury. Moim zdaniem z wystawianiem roślin za okno powinniście poczekać do pierwszych dni kwietnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi