yahooo Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Ja dzisiaj wystawilem moja mucholowke do sloneczka i zlapala sobie 3 muchy Ale pozniej zabralem bo jednak noce jezcze zimne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Ja postanowiłem moja 1 kapturnice wystawiać na dwor w dzien tylko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 14 Marca 2007 Autor Share Napisano 14 Marca 2007 mojej podoba sie parapet,, regular form"" bo puszcza nowe pułapki złapała pokarm , ogólnie cieszy sie i smieje, heh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapa20 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Ja moją Regular Form już od tygodnia jesli jest ciepło to wystawiam na zewnątrz.Na noc oczywiście zabieram,bo noce są zimne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Ja narazie trzymam moje muchołówki w domu i myślę, że tak będzie jeszcze do końca miesiąca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 kurde dzis pochmurno to to lepiej ja zostawie w domu pod lampka, ale itak po paru dniach jak stała na słoncu to fajnie sie wybudziła złapaałaa tłusta muche ., i wypuszcza nowe pułapki, pozdro dzis za zimno wiec zostanieie w domu pod sztucznym słoncem Edit: Używaj edycji postów jeśli możesz. Nie rób z tego tematu codziennej relacji ze stanu pogody w Twojej okolicy. Mariusz Lesiuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 i jak wystawaice swoje roslinki ? moje muchołówki i rosiczka sa za oknem, ale wieczorem lepiej je zabrac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 ja trzymałem jeden dzień za oknem i mi sie pigmejki wybarwiły na krwisto czerwony reszta też pięknie zaczyna się wybarwiać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 (edytowane) co za kwas,cos jest nie tak roslinka zaczyna wysychac ,regular form" czy to moze byc od słonca przez pare dni stała na słoncu długo,ale był wiaterek moze to przez wiatr, dodaje fotki i zobaczcie jak sie powykręcały liscie Edytowane 29 Marca 2007 przez dammian0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 jak na moje to tu są dwie rośliny a czym podlewasz?coś mi sie wydaje, że to od złej wody...słońce nie mogło jej, a właściwie im... zaszkodzić....taka jest moja opinia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 jak na moje to tu są dwie rośliny a czym podlewasz?coś mi sie wydaje, że to od złej wody...słońce nie mogło jej, a właściwie im... zaszkodzić....taka jest moja opinia tak sa dwie ale ja nie przesadzam w tym roku, a podlewam destylką, a moze to byc od przekarmienia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 przekarmienie...chyba nie...a może szkodniki...? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 przekarmienie...chyba nie...a może szkodniki...? nie widac szkodników, raczej bulwa tez zdrowa nie gnije, martwi mnie to ze sie powykrecały wczesniej dałem jej robaczka białego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 u nas wszystko co przesadzamy wedruje na dwor, a w kolejnych dniach poleci do szklarni. Nie ma juz przymrozkow, a temperatury ponizej 10C nie zaszkodza. Wiele kapturnic i mucholowek juz kwitnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Czyli, że wszystkie moje rośliny z listy, poza dzbankami mogę wystawić na balkon?? A co z deszczami i wiatrem?? Dadzą radę czy mam je jakoś osłonić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi