Skocz do zawartości

Wiosna Za Oknem

dammian0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

kurde dzis pochmurno to to lepiej ja zostawie w domu pod lampka, ale itak po paru dniach jak stała na słoncu to fajnie sie wybudziła złapaałaa tłusta muche ., i wypuszcza nowe pułapki, pozdro

dzis za zimno wiec zostanieie w domu pod sztucznym słoncem

Edit: Używaj edycji postów jeśli możesz. Nie rób z tego tematu codziennej relacji ze stanu pogody w Twojej okolicy. Mariusz Lesiuk

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

co za kwas,cos jest nie tak roslinka zaczyna wysychac ,regular form" czy to moze byc od słonca przez pare dni stała na słoncu długo,ale był wiaterek moze to przez wiatr, dodaje fotki i zobaczcie jak sie powykręcały liscie

post-1644-1175174684_thumb.jpg

Edytowane przez dammian0
Odnośnik do odpowiedzi

jak na moje to tu są dwie rośliny ;) a czym podlewasz?coś mi sie wydaje, że to od złej wody...słońce nie mogło jej, a właściwie im... zaszkodzić....taka jest moja opinia

tak sa dwie ale ja nie przesadzam w tym roku, a podlewam destylką, a moze to byc od przekarmienia?

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.