Heimdall Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Ja po giełdzie w sobote wkopie z 3-4 muchołwki do torfu na ogródku zobaczymy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 Ja po giełdzie w sobote wkopie z 3-4 muchołwki do torfu na ogródku zobaczymy daj znac jak sobie poradzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Wczoraj było w cieniu 14 stopni, wystawilem roślinki i są chyba zadowolone Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Ja wczoraj wystawiłem Muchołówkę na słoneczko i całkiem sobie radziła Kusiła troszkę mrówkę, ale tamta nie chciała skorzystać Dzisiaj na słońcu 18 stopni, także znowu wystawie je na 4-5 godzin kiedy słońce3 zejdzie mi z parapetu wschodniego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Ja wczoraj wystawiłem Muchołówkę na słoneczko i całkiem sobie radziła Kusiła troszkę mrówkę, ale tamta nie chciała skorzystać Dzisiaj na słońcu 18 stopni, także znowu wystawie je na 4-5 godzin kiedy słońce3 zejdzie mi z parapetu wschodniego w nocy dzis był przymrozek to lepiej zabierac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Moje sobie dały rade, nie zabiorę ich bo są wkopane w balkonową dużą donice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Moje sobie dały rade, nie zabiorę ich bo są wkopane w balkonową dużą donice łał to niezle , ja nie zaryzykuje na noc , przynajmniej nie teraz, a inie wiem czy pozniej tez, bo jak teraz wystawiam na 4-5 h to codziennie jakiegos owada łapie a co to bedzie w nocy za duzo to nie zdrowo ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Moja bromelia przez kilka dni zapchała się jakimiś żuczkami i muszkami xD Martwi mnie tylko, to że capensis broad leaf nie ma kropel (tłustosz ma), ale to może wina tego, że przy przesadzaniu go wkopałem znacznie głębiej niż był wcześniej i musi się zaaklimatyzować czy coś. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez BugKiller Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dargon14 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 ja myśle że nie powinieneś wydtawiac swoich roslinek jeszcze na pole . Moze dopiero w maju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dammian0 Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 witam , i jak wystawiacie na cały dzien roslinki, a czy ktos wystawia na noc ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Tak, moje są wystawione na całą dobę na dwór, łącznie z nocą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahooo Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 szamanka a jaka jest temp w nocy we Wrocławiu ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Powyżej zera ^^. Przez pierwszy tydzień jeszcze na to patrzyłam i zabierałam rośliny do domu kiedy temperatura miała spaść poniżej 5*C, ale przez pare dni była powyżej i odechciało mi się sprawdzać prognozy Roślinki żyją i chyba nieźle się mają. Oczywiście tylko część trzymam na dworze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andziej Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 A wystawiacie coś jeszcze oprócz muchołówek, ja od tygodnia może dłużej tłustosza wynisłem i zobaczyłem, że narodziły mi się małe roślinki z liscia . Tak samo z rosiczkami, widać słonce i powietrze dobrze im służy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 ja wystawilem wszystkie rosliny oprocz dzbankow na dwor i robie tak juz od 2 tygodni - 2 dni po wylozeniu na dwor 4 rotundifoli, 2 wypuscily pedy kwiatowe pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi