Mort Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 Kiedy należy wybudzić Muchołówki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 moja już jest wybudzona i zaczyna ładnie rosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 15 Lutego 2006 Share Napisano 15 Lutego 2006 Kiedy słońce za dnia świeci dostatecznie mocno i długo... Możesz powoli zacząć wybudzać, ale nie wiem, czy nie będzie potrzebowała doświetlania... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 16 Lutego 2006 Autor Share Napisano 16 Lutego 2006 No z doświetlaniem to nie mam poblemu. Z parapetów już dawno się przeniosłem do "amatroskiego" pokoju z roślinami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 No to moim zdaniem możesz już wybudzać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość level Napisano 23 Marca 2006 Share Napisano 23 Marca 2006 Witam wszystkich ... mam kilka pytan z wybudzaniem mucholowki: 1. mucholowka w zimie stracila prawie wszystkie liscie (zostaly 3 male bez pulapek) 2. mucholowka po przebudzeniu (jakies 3 dni) jest oswietlana zarowka SUN GLO "Exoterra" 15W jakie 10h I tu moje pytania: Jak dlugo bede musial czekac az roslinie odrosna liscie sprzed roku ? Czy 2 male liscie wystarcza roslinie do przeprowadzenia fotosyntezy i rozwiniecia sie ? Z gory dzieki za odp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi