Heimdall Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Witam! UWAGA! Zanim weźmiesz udział, przeczytaj poniższe info trzy razy! W zestaw za pierwsze miejsce wchodzi: * n. "rebecca soper" - 25 nasion - zebrane pod koniec lutego * d. "capillaris" - 10 nasion - zebrane do końca tego mieisąca * d.m. "typical" - 1 roślinka, ok. 3-4 cm Pokrywam koszt wysyłki priorytetem (2,10 zł), jeżeli ktoś chce inny list, sam musi zapłacić. Treść konkursu: Proszę umieścić fotkę swoją (nie koniecznie twarz, możesz być cały/a). I musisz to być Ty + ew. inne osoby. Jedyny i najwazniejszy warunek, to aby fotka była śmieszna :: W grę wchodzą wszelkie "zezy", nietypowe sytuacje itd... itp... Oczywiście w granicach dobrego smaku i rozsądku. Jeżeli będzie mniej niż 3 zgłoszenia, konkurs zostaje odwołany. Uwaga: każdy może umieścić tutaj jeden post z maksymalnie dwoma fotkami, inne będą kasowane! Nie komentujemy tutaj zdjeć w czasie konkursu, tylko po konkursie. W razie sugestii/pytań pisać do mnie na PW. Konkurs trwa do: 7 kwietnia (!) 2007 do godziny 18:00 Obecne jury: Heimdall - maklerw - szamanka - Maleństwo Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 (edytowane) Edytowane 25 Marca 2007 przez Poll Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 (edytowane) Jak by co ... ja, to ten świr po prawej na obu fotach :: Edytowane 25 Marca 2007 przez mid85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 sorki ale jestem w piżamie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz007 Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 (edytowane) Fotka z mini imprezy u kumpla Bujałem się na pufce i oto efekty ............ Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Janusz007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deXter Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Ja to ten w zielonej bluzce w okularach. Ostro mi wtedy odbiło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Na tych zdjęciach zamieszczonych poniżej jestem ja i mój głupszy młodszy brat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 a to ja . Zdjęcie troche nie wyszło bo było robione z telefonu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Tak wygladam normalnie: A to jest mina z ktorej slyne w calej klasie: . Pozdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) to ja na imprezie, tematem imprezy byly "bajki, kreskowki, komiksy" i stad te przebranie :-) i tutaj bez przebrania: Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez ozii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2007 A więc drogie jury podjęło decyzję Było baaaardzo ciężko Nie pytajcie o szczegóły 1 etap: 2 pkt = grzegorz pj 2 pkt = tihcio 2 pkt = poll 1 pkt = chicken 1 pkt = mid85 2 etap: 4 pkt = tihcio 3 pkt = grzegorz pj 3 pkt = poll Tak więc nagroda wędruje do Tihcio! Gartuluję i proszę o adres na PW, wyślę w środe Teraz można komentować fotki Będą następne konkursy jeżeli ten się Wam spodobał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Będą następne konkursy jeżeli ten się Wam spodobał podobał Teraz można komentować fotki GrzegorzP.J - rozbroił mnie = wypas ozii- pierwsza fotka wypas tihcio- spox fotki rezta no coment Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 jesli nawt bym wygral zrzeklbym sie nagrod Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Heh... gratuluję Tihcio'wi :) Ciekawe, jaką forme przesyłki wybierze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi