Shapi Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 no nie wiem jak niektórzy, ale ja bym sobie nie narobił takiego obciachu tylko dla paru nasion... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 no nie wiem jak niektórzy, ale ja bym sobie nie narobił takiego obciachu tylko dla paru nasion... przecież to zabawa .....obciach to w szkole gdzie Cie znają a tu?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 za granice troche kosztyje wysyłka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Ja, wygralem? I don't know what to say. Jestem podekscytowany. :: Mysle ze ta mucholowka nie dojdzie do mnie calo. Pewnie ja dam na jakas aukcje charytatywna, czy cos. Jeszcze sie wymysli. Oprocz tego bardzo dziekiuje wszyskim czlonkom jury ( i wesolego jajka )!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Dobra dobra nie Ekscytujcie się tak bardzo Tylko podaj mi adres! Wyśle same nasiona + gratis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi