kubczak Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 witam... gdy zobaczyłem pierwsze wschodzące kiełki byłem uradowany ale później przestały rosnąć mimo doświetlania świetlówką. Teraz gdy jest słońce rosną i pięknie się wybarwiają oto foto co o tym myślicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 no ładniutkie roślinki który raz siałeś nasionka z sukcesem ?? też mam takie tylko troszke miejsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Jak znajdę swój a[parat (gdzie on może być??) to pokaże Wam moje roślinki po 4 miesiącach od zasiania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Śliczne Mi zaczely zchodzic d.capensisy ale sa tak male ze byi ch na zdjeciu nie bylo widac Czekam jescze na d.capensis 'alba' i d. 'nidiformis' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 (edytowane) no ładniutkie roślinki który raz siałeś nasionka z sukcesem ?? też mam takie tylko troszke miejsze sadziłem drugi raz(pierwszy raz posadziłem d. capensis wzeszły ale potem nie wiedzieć czemu uschły )tylko nie wiem co tam u góry po lewej stronie mi rośnie...ktoś wie ? Edytowane 29 Marca 2007 przez kubczak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 wyglada to troche na d. capensis ale moge sie mylic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 mam pytanie . Ile czasu mineło od kiedy wysiałeś te nasiona do wzrostu ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 wyglada to troche na d. capensis ale moge sie mylic tydzień może 2...nie pamiętam konkretnie, ale dość szybko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi