Heimdall Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 A więc: <- ja & bonsaiii <- ja i grzegorz pj (drosera11) <- grzegorz pj & psuja <- stanowsiko nepenti.pl, p. łukasz & olgierd <- rosiczka & ja <- bonsaii & p. łukasz & ja <- p. łukasz & psuja <- nauriqo, psuja, danon, bonsaii, kiler_89 <- matek & psuja <- ja & matek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 31 Marca 2007 Autor Share Napisano 31 Marca 2007 cześć 2: <- anutek, ja, mc pigmejka <- bonsaiii, ja, chocolate014 <- kiler_89, chocolate014, mc pigmejka, psuja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 fajne fotki szkoda że mnie nie było ale zadaleko a jakieś fotki roślin macie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Kiedyś musi mi się trafić żeby być w okolicy, aby porobić sobie z wami zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Cieszę się, że jednak udało mi się być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Było super Co tak mało komentarzy i gdzie reszta fotek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 to co bylo na gieldzie do zobaczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 częsc druga Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 kilka fotek z forumowiczami uczestniczacymi w gieldzie(niestety wiekszosc szybko uciekla lub zdjecia byly w gorszym stanie dlatego nie daje wiecej zdjec z userami) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 a tu zdjecia na stoisko Nepenti JESLI KOMUS FOTKI NIE WYSTARCZAJA ZAPRASZAMY NA ZYWO Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 jak teletubis wygladam z tym "rogiem" odstajacym na czubku glowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Niesamowita przygoda i miło mi że wreszcie spotkałam się w realu przynajmniej z niektórymi :: .Mam nadzieje że nie poraz ostatni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 nastepnym razem spotkamy sie w tesco Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Kiler też pstrykał fotki Cześć I wiecej fotek w paczce: http://www.4shared.com/file/13317458/fe3e2f7a/Foty.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 jak teletubis wygladam z tym "rogiem" odstajacym na czubku glowy Bierz przykład z Heimdalla albo ze mnie, gdyby glaca Maćka była zbyt ekscentryczna. Michał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi