Gość killer88 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 jedno zdjecie mojej kwitnacej kapturnicy roslina jeszcze troche marna i ma duzo plaskich lisci ale to dlatego ze niedawno skonczyla zimowac sorry ze na zdjeciu nie za duzo widac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Kapturnice jak dla mnie jedyne ładne co mają to własnie kwiaty, sam się jeszcze nie dochowałem ale tobie gratuluje B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 psss przejmujesz sie :| weź wystaw ja na dwór a zaraz bedzie lepiej moja Sarracenia x 'Juthatip Soper' gorzej wygladała a tydzien na balkonie zmienił ja nie do Poznania Więc na co czekasz tylko na noc około 20 weź ja s powrotem do domu bo noce sa zimne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość killer88 Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 nie przejmuje sie przed zimowaniem po tym jak prawie cale lato siedziala na balkonie byla naprawde bardzo ladna wiec mysle ze w tym roku bedzie podobnie szkoda tylko ze mam zachodni balkon i slonce pojawia sie na nim dopiero okolo 14 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi