Skocz do zawartości

Vii Wielkopolska Giełda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Pojedziemy na wystawe i jak ktos bedzie meczyl tam zwierzeta to nigdy wiecej nas tam nie bedzie i "poreklamujemy" te gielde pod tym wzgledem.

bardzo mocno trzymam za słowo !!!! prosze pojechac i zobaczyć, jak te zwierzaki sa przetrzymywane, dobrze byłoby zrobić troche zdjęć

jak przypomne sobie piramide pudełek po sałatce ze zwinietym wężem w każdym pudełku, to wyc sie chce ... a jak jeszcze taki zwierzak jest co chwile wyjmowany z pudełka i wciskany na siłe do środka, bo potencjalny "opiekun" chce go sobie pooglądać...

może taki wystawca powinien zamieszkac w szafie...? ;) żeby zobaczyć, jak to jest...

Edytowane przez Mangusta
Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Mangusta - tak jest na kazdej wystawie chyba, nie bylem nigdzie jak na razie ale wiem jak sie traktuje, one sa hodowane w specjalnych pomieszczeniach gdzie maja zapewnione minimum zyciowe, chociaz wrunki nie sa super to maja lepiej niz u niejednego posiadacza bo hodowca on nie jest, to ze piramida pudelek to nic nie znaczy, jesli maja wentylacje, ale z tym wyjmowaniem co chwile to jest przesada troche ....

proponuje zawiadomic towarzystwo opieki nad zwierzetami aby sie zajelo sprawa

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro mamy pierwszego maja więc giełda tuż tuż... wypadało by już na 101 % potwierdzić swoją obecność, żeby nie było tak jak rok temu, kiedy nepenti dzień przed giełdą poinformowało, że jednak nie przyjadą...Bardzo mi zależy na tym, żeby nepenti przyjechało... :rolleyes:

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakaś specjalna oferta ???

Dołączam się do pytania. :) Czy będzie można zamówić rośliny i odebrać je na giełdzie ??

Edytowane przez Kober
Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Musimy sie zgada o i jak. Już wole 2 tygodnie przed niż potem panikować. Ja jadę pkp. Więc możemy sie spotkać a dworcu, ja załatwię przejazd tramwajami o i jak. A co do zamówień tak jak na gg pisaliśmy kiedy złożycie zamówienie napiszcie meila do pana Łukasza ze jesteście z forum i że dołączacie sie do zamówienia. Kto nie wie o co chodzi lub chciałby sie dołączyć proszę pisać :) PW albo gg 10859742.

P.S Około 700zł o narazie słyszałem będzie wiec z tego co wiem ma byc troche gratisów

Moje pytanie do P.Łukasza brzmi

-Czy na giełdę może pan przywieść rosolistnika ponieważ chwiałbym kupić a można go tylko osobiście odebrać

Edytowane przez Krzysiek1991
Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Josyn czekamy na odp. coś P.Łukasz sie nie odzywa na gg To może napiszcie czym jedziecie :)

Dora opisze o i jak ponieważ prawie kazdy sie pyta o co chodzi.

Składasz zamówienie w sklepie nepenti.pl następnie

piszemy swoje jak zwykle;

Email *

Imię *

Nazwisko *

Firma

NIP

Adres * Widna 3

Kod * xxxxxx

Miejscowość * Poznań

Telefon * twój telefon

Kiedy nepenti przyśle meila ze doszło zamówienie kopiujecie całą wiadomość wysyłacie P.Łukaszowi na meila całe zamówienie i na samym spodzie;

To zamówienie będzie zrealizowane podczas giełdy wie proszę te rośliny przywieść dnia 19 - 05 - 2007r. do Poznania.

Jeśli P.Łukasz sie nie odzywa to tak zróbmy i będzie gicior :P

Następnie niech kazdy mi wyśle kwotę za jaką kupił rośliny sumujemy to i zobaczymy w ten sposób ile będzie gratisów. Ponieważ zamiast rabatu weźmiemy gratisy.

Poczekajcie aż P.Łukasz sie zjawi nie spieszcie się

Edytowane przez Krzysiek1991
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.