Skocz do zawartości

Vii Wielkopolska Giełda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Ok jak chcecie Nepenti nie przyjedzie do Poznania. Wiem co myślicie ......

MAM DOSYC!!!!!

-PO 1 MOZE Z LASKI SWOJEJ SZANOWNY PAN LUKASZ BY POINFORMOWAŁ WSZYSTKICH UZYKTOWNIKÓW FORUM

-2) JESTEM WŚCIEKŁY ŻE JUŻ 3 RAZ JESTEM WYWALONY W KOSMOS

-3) KUPIŁEM DZBANECZNIKA DLA DRIVERA KTORY SPECJALNIE MIAŁ PRZYJECHAC NA GIEŁDE I GO ODEBRAĆ

-4) CO JA POWIEM MOIM ZNAJOMYM ........................

NAJBARDZIEJ MNIE WNERWIA ZE KUPIŁEM DZBANECZNIKA ZA 60ZŁ I TERAZ CO MAM Z NIM ZROBIĆ :|

Tylko Nepenti straciło dobry 1000zł

Edytowane przez Krzysiek1991
wklejanie fragmentu rozmowy bez pozwolenia
Odnośnik do odpowiedzi

Bosze ...

1)jak masz cos napisane w sygnaturce to sam sie tez do tego stosuj -_-

2)czy tobie by sie oplacalco olać 3 dniową wystawe tylko po to zeby jechac na jakas podrzedna gielde tylko po to zebyprzywiesc 3-4 rośliny? pamietaj ze nepenti to firma a i to bynajmniej nie kurierska.

3) Czy Łukasz gdzies napisal ze bedą na 100%?

sory ze ci tak pojechalem no ale kurka wodna dobija mnie nasza narodowa postaw "ja i tylko ja "

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1) Niestety nie znasz mojej sytuacji!!

2)no 1000zł to 3-4 rośliny pomyśl zanim coś napiszesz jeśli wiara z Kołobrzegu miałaby przyjechać

3) właśnie o to chodzi że każdego w konia zrobił :D Tylko 90% ni nie napisze na forum. Bo dostaną bana

Odnośnik do odpowiedzi

3) Czy Łukasz gdzies napisal ze bedą na 100%?

Pojedziemy na wystawe i jak ktos bedzie meczyl tam zwierzeta to nigdy wiecej nas tam nie bedzie i "poreklamujemy" te gielde pod tym wzgledem.

Jeśli to prawda ze Nepenti nie przyjedzie to też czuję się zawiedziony i rozczarowany, bo miałem zamiar zrobić większe zakupy :(

No ale trudno, Nepenti to firma i pewnie nie opłaca im sie jechać na drugi koniec Polski tylko po to aby sprzedać parę roślinek.

Jest to ich decyzja i musimy to uszanować. :mellow:

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też coś tu hmm... "śmierdzi" napisałem 2 PM do P. Łukasza i nic...

Kober - w sumie, to nie zapadła z ich strony żadna decyzja, bynajmniej nie zauważyłem na forum by ktokolwiek z firmy odmówił przyjazdu.... hmm...

Edytowane przez mid85
Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, nie wiem skąd Krzysiek1991 ma takie informacje.

Był długi weekend, niedługo z pewnością pojawi sie oficjalna informacja od Nepenti. Proszę cierpliwie poczekać.

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie, to chłopakom też należał się odpoczynek ;)

Tak czy siak czekamy na info co do giełdy(!) . . .

Edytowane przez mid85
Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny raz (nie chce mi się już liczyć który) mieszkańcy Wielkopolski zostali wystawieni do wiatru...Widać, że pracownikom nepenti zależy na jak najlepszej reputacji...A z resztą...co mi do tego...róbcie jak uważacie...

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Porostu ja zignoruje kolejną wystawę i wcale nie przyjadę jak po raz kolejny zostałem wystawiony w pole...... Jest mi przykro ,że ludzie którzy powinni mieć zaplanowane wszystko (co najmniej 3 miesiące przed) odwołują to lada chwila <_< no cóż Życzę udanej giełdy w Warszawie :lol:

Tylko mam pytanie -Czy pan Łukasz nie zapomniał o 1 rzeczy??

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.