Heimdall Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Ja się chyba nie pojawie... nie ma transportu Trudno... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 Josyn chyba jak bedzie zamówienie za 100 zł a 700zł to troszkę zmienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 6 Maja 2007 Autor Share Napisano 6 Maja 2007 (edytowane) Ok jak chcecie Nepenti nie przyjedzie do Poznania. Wiem co myślicie ...... MAM DOSYC!!!!! -PO 1 MOZE Z LASKI SWOJEJ SZANOWNY PAN LUKASZ BY POINFORMOWAŁ WSZYSTKICH UZYKTOWNIKÓW FORUM -2) JESTEM WŚCIEKŁY ŻE JUŻ 3 RAZ JESTEM WYWALONY W KOSMOS -3) KUPIŁEM DZBANECZNIKA DLA DRIVERA KTORY SPECJALNIE MIAŁ PRZYJECHAC NA GIEŁDE I GO ODEBRAĆ -4) CO JA POWIEM MOIM ZNAJOMYM ........................ NAJBARDZIEJ MNIE WNERWIA ZE KUPIŁEM DZBANECZNIKA ZA 60ZŁ I TERAZ CO MAM Z NIM ZROBIĆ :| Tylko Nepenti straciło dobry 1000zł Edytowane 6 Maja 2007 przez Krzysiek1991 wklejanie fragmentu rozmowy bez pozwolenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Bosze ... 1)jak masz cos napisane w sygnaturce to sam sie tez do tego stosuj 2)czy tobie by sie oplacalco olać 3 dniową wystawe tylko po to zeby jechac na jakas podrzedna gielde tylko po to zebyprzywiesc 3-4 rośliny? pamietaj ze nepenti to firma a i to bynajmniej nie kurierska. 3) Czy Łukasz gdzies napisal ze bedą na 100%? sory ze ci tak pojechalem no ale kurka wodna dobija mnie nasza narodowa postaw "ja i tylko ja " Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 6 Maja 2007 Autor Share Napisano 6 Maja 2007 (edytowane) 1) Niestety nie znasz mojej sytuacji!! 2)no 1000zł to 3-4 rośliny pomyśl zanim coś napiszesz jeśli wiara z Kołobrzegu miałaby przyjechać 3) właśnie o to chodzi że każdego w konia zrobił Tylko 90% ni nie napisze na forum. Bo dostaną bana Edytowane 6 Maja 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 3) Czy Łukasz gdzies napisal ze bedą na 100%? Pojedziemy na wystawe i jak ktos bedzie meczyl tam zwierzeta to nigdy wiecej nas tam nie bedzie i "poreklamujemy" te gielde pod tym wzgledem. Jeśli to prawda ze Nepenti nie przyjedzie to też czuję się zawiedziony i rozczarowany, bo miałem zamiar zrobić większe zakupy No ale trudno, Nepenti to firma i pewnie nie opłaca im sie jechać na drugi koniec Polski tylko po to aby sprzedać parę roślinek. Jest to ich decyzja i musimy to uszanować. :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 (edytowane) Mi też coś tu hmm... "śmierdzi" napisałem 2 PM do P. Łukasza i nic... Kober - w sumie, to nie zapadła z ich strony żadna decyzja, bynajmniej nie zauważyłem na forum by ktokolwiek z firmy odmówił przyjazdu.... hmm... Edytowane 6 Maja 2007 przez mid85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Dokładnie, nie wiem skąd Krzysiek1991 ma takie informacje. Był długi weekend, niedługo z pewnością pojawi sie oficjalna informacja od Nepenti. Proszę cierpliwie poczekać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 (edytowane) W sumie, to chłopakom też należał się odpoczynek Tak czy siak czekamy na info co do giełdy(!) . . . Edytowane 6 Maja 2007 przez mid85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 niestety i tym razem musimy zrezygnowac na rzecz 3 dniowej wystawy w warszawie, o ktorej powiadomimy Was w ciagu 24h Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Kolejny raz (nie chce mi się już liczyć który) mieszkańcy Wielkopolski zostali wystawieni do wiatru...Widać, że pracownikom nepenti zależy na jak najlepszej reputacji...A z resztą...co mi do tego...róbcie jak uważacie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 7 Maja 2007 Autor Share Napisano 7 Maja 2007 (edytowane) Porostu ja zignoruje kolejną wystawę i wcale nie przyjadę jak po raz kolejny zostałem wystawiony w pole...... Jest mi przykro ,że ludzie którzy powinni mieć zaplanowane wszystko (co najmniej 3 miesiące przed) odwołują to lada chwila no cóż Życzę udanej giełdy w Warszawie :: Tylko mam pytanie -Czy pan Łukasz nie zapomniał o 1 rzeczy?? Edytowane 7 Maja 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 tak, dlatego wlasnie caly czas myslimy nad spotkaniem w Wielkopolsce poza gieldami aby to wszystko pogodzic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi