Gość Jan_Nepenti Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Proszę zostawiać głosy na odpowiednich autorów. Ich prace mozna znaleźć w temacie poniżej http://nepenti.pl/forumpl/index.php?showtopic=4212&st=15 Zapraszam do głosowania! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Konkurs na naprawde wysokim poziomie !! Trudno się zdecydować, oddałem głos na yoshi bo ładnie obrobione choć bardziej realisycznie wyglądają rysunki ulki (nawet kropla wody jest). Obydwu osobon gratuluje już teraz talentu, Chciałbym oddać głos na oboje z tych państwa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulka Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Konkurs na naprawde wysokim poziomie !! Trudno się zdecydować, oddałem głos na yoshi bo ładnie obrobione choć bardziej realisycznie wyglądają rysunki ulki (nawet kropla wody jest). Obydwu osobon gratuluje już teraz talentu, Chciałbym oddać głos na oboje z tych państwa. Dziękuje za uznanie, to tak jakbyś oddał na mnie głos, a nawet te kilka słów to milsze niż głosy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshi Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Oddaje mój głos ulce gdyż jej prace są naprawde bardzo dobre i dopracowane. Pozdrawian Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Wszystkie prace ładne, ale ulka wymiata:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1929_piec Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 W mojej skromnej opinii... zdecydowanie... Ula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Bez żadnych wątpliwości...Yoshi! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 jak dla mnie to najlepszy rysunek zrobil BartoszT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 ulka...Yoshi...ulka...Yoshi...ulka...Yoshi...ulka................ Yoshi Bardzo trudny wybór Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin959 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 (edytowane) ulka...Yoshi...chicken...ulka...Yoshi...chicken!!! podoba mi się że nie jak większość narysował rosiczke a nie dzbanecznika Edytowane 4 Maja 2007 przez marcin959 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaczunia9000 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Ula,Ula,Ula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Yoshi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Nad Ulą się zastanawiałam,ale w ostateczności swój głos oddaję na GEPARD. Powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marc3l Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Jestem ciekawy kto, jako jedyny, jedyna zagłosował (ała) na mnie!? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pizdryga Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Yoshi ooo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi