Jockerus Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, Właśnie dokonałem przegrupowania owadożerostanu na moim biurku. Postanowiłem zamieścić kilka aktualnych fotografii części moich roślin. Na początku zdjęcie biurka opanowanego w pewnym stopniu przez rośliny owadożerne: A teraz kilka zbliżeń: Pojedyncze okazy. Drosera collinsiae: Dionaea muscipula "Red-green": Nepenthes x 'Ventrata': To na chwilę obecną tyle. Później postaram się wrzucić jeszcze kilka fotek. Jak wam podoba się moja skromna kolekcja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Świetna kolekcja A jak czysto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Super kolekcja! Najbardziej podoba mi się dzbanecznik . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 A mi najbardziej podoba sie muchołówka. Ślicznie wybarwiona. Gratuluję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Ta wielka rosiczka to baines kloof, czy broad leaf? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jockerus Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Dorosła rosiczka to 3 letnia Drosera capensis 'broad leaf'. Część znawców tematu uważa odmianę 'baines kloof' za tożsamą z 'broad leaf', różnice w pokroju zawdzięcza się różnym zapewnionym warunkom hodowli. I jeszcze zdjęcie poglądowe omawianej rosiczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Ta rosiczka to cudo! Chyba najbardziej mi sie podoba od wszystkich. Inne tez sa ekstra. Podoba mi sie ze wszystko ma swoje miejsce Tylko tak dalej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz-turek Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Piękna Drosera capensis 'broad leaf' mam podobna tylko mniejsza a zauważyłem ze twoja d.alicea nie ma kropelek , moja właśnie tak samo wiec próbuje zwiększyć jej wilgotności a ty coś z tym robisz ?? :: Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez mateusz-turek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek7777 Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Masz super kolekcje. Najbardziej podoba mi sie muchołowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi