Heimdall Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Pożyczyłem na jeden dzień aparat od kiler_89 i oto co udało mi się pstryknąć, bez całych roślin, bo są jeszcze nie wybarwione w całości n. ventricosa x ovata n. x gentle (niewybarwiony) dm. 'royal red' d. capillaris (pęd kwiatowy) d. alicae d. pycnoblasta (kwitnąca pigmejka, sukces!) p. x 'weser' s. psittacina u. tricolor + foteczki moich pupilków, niestety gigasa nie ma w domu a cambri skacze i nie daje zrobić fotki: b. albopilosum L9/10 n. coloratovillosus L3 a. geniculata L3/4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 bardzo przyzwoite foteczki ładne roślinki jakim sprzetem robione? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Piękne roślinki, pozazdrościć Dzbanki normalnie extra, gratuluję Reszta roślinek też niczego sobie Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Samsung S800, fotki w "biegu" więc jakość pozostawia wiele do życzenia Możliwe ze nawet nazwy pomyliłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Fajne roslinki i zdjecia tez fajnie wyszly. Ptaszniki tez fajne, ale szkoda, ze oba dopiero sa takie male i nie widac jeszcze kolorkow. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Bardzo ładne foteczki...może tez kiedyś doczekam sie jakiegos fajnego aparatu to tez porobie fajne focie :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Śliczne Ta psittacina to ta ode mnie?? Czekam na wiecej fotek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Ładne fotki i roślinki ale daj coś jeszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Za jakiś czas jak sie wybarwią Riv: tak, to kapturek od Ciebie ładny nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Ładne rośliny, zwłaszcza n. ventricosa x ovata ma bardzo ładne dzbanki:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Super roślinki czekam na więcej fotek twoich roślin bo na liście TROSZKĘ więcej ich masz:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psuja Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Paulo09: ten dzbanek z n. ventricosy x ovaty dlatego taki ładny bo to wkońcu moja roslinka tylko jeszcze mało wybarwiona... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi