Mort Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Jak w temacie, na razie tylko 2 fotki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Piękne okazy, a fotki robione w podobnym stylu jak Nepenti gratuluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 no co fotka to mnie zaskakujesz9oczywiście pozytywnie) naprawdę super fotki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 piękna ta muchołówka!! zastanawiam się nad kupnem takiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek102 Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 ale ladnie wybarwione pułapki. pozazdrościć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Fajna... chciałbym mieć taką, podoba mi się.Nie wiedziałem że taka jest bo na stronie nepenti nie ma zdjęcia.Tak się zastanawiam skoro ty masz takie zdjęcie dlaczego nie udostępnisz go nepenti żeby mogło mieć zdjęcie przy ofercie i cenie roślinki.Tylko oczywiście z podpisem autora czyli ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Cudo! Piekniejszej mucholowki (raczej zdiecia ) chyba, w zyciu nie widzialem. Gratuluje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 11 Kwietnia 2007 Share Napisano 11 Kwietnia 2007 Piękna roślina... zdjęcia też niczego sobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi