paulo09 Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Ja nie zimuje ich od początku i mają się świetnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 bo narazie są małe, a zimować trzeba, nie ma rady, za rok jak nie przezimujesz to będzie cienko, ale najlepiej jak się wypowie juliusz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 A skąd to wiesz?;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 oo Ciekawe... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 nie wiem, tylko podejrzewam, a z resztą poczekamy zobaczymy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 Nowe rośliny:-) Heliamphora tatei var. tatei - Cerro Huachamacharix1 Nepenthes albomarginata blackx1 Nepenthes muluensisxlowii x1 Nepenthes macfarlaneixramispinax1 Nepenthes ventricosa green x1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 Pare starszych zdjęć: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Jak zwykle piekne rośliny i ja nie mówie tego po fotkach bo wiem jakie są w realu ale i widzę kawałek mojej helki na pierwszej fotce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Sliczne roslinki ;] Tak poza tematem mozesz mi powiedziec wymiary twego terarium i jakie masz oswietlenie w nim , i jak mozesz dac fotke oswirtlenia ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Na forum są już takie zdjęcia wystraczy poszukać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Widze ładne dzbanki sanguinei i Truncaty (choć ten drugi odwrócony tyłem:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi