neo_constantine Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam Nie było mnie na tym forum już kilka dłuugich tygodni. Niektórzy wiedzą że niestety moje codzienne życie odwróciło się o 180*, niestety nie mam zbyt wiele czasu aby siedzieć przed komputerem. Znalazłem dzisiaj troche czasu i zrobiłem na szybko kilka fotek (same dzbaneczniki). Najostrzejsze ujęcia wrzucam na forum, niestety tylko tyle , myślę że wkrótce wrzucę coś jeszcze. Straciłem status moderatora Nic w tym dziwnego, nie miałem czasu modernizować forum . Wiadomo, dobro strony ponad wszystko ! Oto obiecane fotki : 1. 2. 3. 4. Na razie tylko tyle. Żeby plotki nie krążyły że zaprzestałem hodowli :D EDIT: Fotki wstawione początkowo są w oryginalnym rozmiarze ale po wczytaniu obrazeczki maleją. ( U mnie tak jest na FireFox ) Heimdall - dzięki stary za ciepłe słowa w komentarzu. Aż łezka się w oku zakręciła po tym jak mogłęm ten komentarz przeczytać. Szczególnie że uznałeś że byłem kiedyś jednym z filarów tego forum . Teraz niestety się wszystko zmieniło . Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez neo_constantine Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Witamy ponownie na forum Widać, że mimo tego, że nie zaglądałeś na forum to nie zapomniałeś jak hodować owadożery bardzo ładne roślinki Czy ten ostatni dzbanecznik to N. distillatoria?? Pierwszy to pewnie N. ampullaria a drugi?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Fajne fotki nawet i milo cie znowu widziec neo_constantine, bo naparawde dawno cie nie bylo. I mam nadzieje, ze znowu znajdziesz czas dla forum jak to kiedys bylo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 WITAJ SPOWROTEM !!! brakowalo mi cie na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi