Skocz do zawartości

Zdjęcia 3 Dzbaneczników.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Nie było mnie na tym forum już kilka dłuugich tygodni. Niektórzy wiedzą że niestety moje codzienne życie odwróciło się o 180*, niestety nie mam zbyt wiele czasu aby siedzieć przed komputerem. Znalazłem dzisiaj troche czasu i zrobiłem na szybko kilka fotek (same dzbaneczniki). Najostrzejsze ujęcia wrzucam na forum, niestety tylko tyle :( , myślę że wkrótce wrzucę coś jeszcze.

Straciłem status moderatora :) Nic w tym dziwnego, nie miałem czasu modernizować forum :). Wiadomo, dobro strony ponad wszystko !

Oto obiecane fotki :

1.ampdv0.jpg

2.cophm5.jpg

3.cop2gd1.jpg

4.bellibk3.jpg

Na razie tylko tyle.

Żeby plotki nie krążyły że zaprzestałem hodowli :D :D :D

EDIT:

Fotki wstawione początkowo są w oryginalnym rozmiarze ale po wczytaniu obrazeczki maleją. ( U mnie tak jest na FireFox )

Heimdall - dzięki stary za ciepłe słowa w komentarzu. Aż łezka się w oku zakręciła po tym jak mogłęm ten komentarz przeczytać. Szczególnie że uznałeś że byłem kiedyś jednym z filarów tego forum :( . Teraz niestety się wszystko zmieniło :(.

Pozdrawiam

Edytowane przez neo_constantine
Odnośnik do odpowiedzi

Witamy ponownie na forum :) Widać, że mimo tego, że nie zaglądałeś na forum to nie zapomniałeś jak hodować owadożery :) bardzo ładne roślinki :) Czy ten ostatni dzbanecznik to N. distillatoria?? Pierwszy to pewnie N. ampullaria a drugi??

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.