Lukasz_Nepenti Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Prosze zglaszac tu swoje pytania, sugestie i pomysly odnosnie konkursu na najpiekniejsze terrarium, ogrodek lub szklarnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 26 Kwietnia 2007 Share Napisano 26 Kwietnia 2007 Pomysł ten jest bardzo fajny tylko mało osób ma rośliny posadzone w szklarniach albo w terrarium . Większość swoje roślinki trzyma na parapecie . Jednak myśle że taki konkurs powinien zostać zorganizowany ale raz na 6 miesięcy. Czekam na organizacje takiego konkursu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Ja mam obecnie swoje "niby terrarium", jednak odświeżyłem swoje prace nad nową wersją (V2). 200 zł na roślinki to coś pięknego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 5 Października 2007 Share Napisano 5 Października 2007 hmmm to ja się nie odzywam bo u nas w domu jest ich kilka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michelangelo Napisano 10 Października 2007 Share Napisano 10 Października 2007 super sprawa ten konkurs ja niestety nie zdazylem z koncem budowy przed zakonczeniem zgloszen ze wzgledu na uraz palca mialem tygodniowe opoznienie. chcialbym sie zatem dowiedziec czy a jesli tak to kiedy bedzie kolejna edycja tego konkursu? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 no właśnie .... to konkursz raz na 2 miesiącze czy raz na 1/2 roku ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 jezeli zainteresowanie bedzie wieksze, konkursy beda czesciej. Kolejna edycja przewidziana jest od 1 grudnia do 31 maja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi