paulo09 Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 paul ja chciałem użyć ukożeniacza ale niestety nie maiłem pieniędzy na wysyłkę z nepenti , ponieważ w moim miejscu zamieszkania nie mogę znajść w sklepach ukożeniacza do roślin . Może poprosze w którymś sklepie żeby sprzedawczyni zamówiła mi ukorzeniacz do roślin . Jak wcześniej wspominałem z moją sadzonką nie jest najlepiej ale plusem jest to że stożek wzrostu jest cały czas zielony i jeden kaptur próbuje się chyba rozwijać więc coś z tego będzie Na allegro sa ukorzeniacze calkiem w dobrych cenach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Każdy sklep ogrodniczy powinien dysponować ukorzeniaczem. Kup ukorzeniacz do roślin niezdrewniałych np. KORZONEK Z DS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Każdy sklep ogrodniczy powinien dysponować ukorzeniaczem. Kup ukorzeniacz do roślin niezdrewniałych np. KORZONEK Z DS Niestety nie kazdy ja tez sie nalatalem i mimo ze moje miasto ma ponad 60 tys kupilem na allegro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 :-/ Co wy mówicie. W takim razie allegro lub sklep internetowy. Tylko ta przesyłka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 :-/ Co wy mówicie. W takim razie allegro lub sklep internetowy. Tylko ta przesyłka... No niestety owszem maja ukorzeniacze ale do sadzonek zdrewnialych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 paul ma racje bo do roślin zielonych cięzko znaleść . A z drugiej strony dzięki wam za podpowiedź . Ja będe musiał zamówić to na allegro . Jest jeszcze drugie wyjście jak wcześniej napisałem moze sprzedawczyni w sklepie ogrodniczym mi załatwi jak będą zamawiali jakiś towar Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi