Skocz do zawartości

Oderwanie Korzeni

Josyn

Rekomendowane odpowiedzi

paul ja chciałem użyć ukożeniacza ale niestety nie maiłem pieniędzy na wysyłkę z nepenti , ponieważ w moim miejscu zamieszkania nie mogę znajść w sklepach ukożeniacza do roślin . Może poprosze w którymś sklepie żeby sprzedawczyni zamówiła mi ukorzeniacz do roślin . Jak wcześniej wspominałem z moją sadzonką nie jest najlepiej ale plusem jest to że stożek wzrostu jest cały czas zielony i jeden kaptur próbuje się chyba rozwijać więc coś z tego będzie :)

Na allegro sa ukorzeniacze calkiem w dobrych cenach.

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy sklep ogrodniczy powinien dysponować ukorzeniaczem. Kup ukorzeniacz do roślin niezdrewniałych np. KORZONEK Z DS

Niestety nie kazdy ja tez sie nalatalem i mimo ze moje miasto ma ponad 60 tys kupilem na allegro

Odnośnik do odpowiedzi

:-/ Co wy mówicie. W takim razie allegro lub sklep internetowy. Tylko ta przesyłka...

No niestety owszem maja ukorzeniacze ale do sadzonek zdrewnialych.

Odnośnik do odpowiedzi

paul ma racje bo do roślin zielonych cięzko znaleść . A z drugiej strony dzięki wam za podpowiedź . Ja będe musiał zamówić to na allegro . Jest jeszcze drugie wyjście jak wcześniej napisałem moze sprzedawczyni w sklepie ogrodniczym mi załatwi jak będą zamawiali jakiś towar

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.