Skocz do zawartości

Zdjęcia Z Wizyty W Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

Wrażenia w sklepie są bardzo fajne, tyle różnych roślin. Gdzie sie nie spojrzy to coś ciekawego. A najgorsze że jak sie widzi to wszystko to by się chciało kupić. Ja jak przychodzę do sklepu to przynoszę listę tego co chce, bez tego kupiłbym na pewno więcej ;)

szkoda ze nie ma zdjęć ogolnych. na jednej ścianie są półki, od podłogi do sufitu, trzeba mieć drabinę żeby zobaczyć co jest na tych górnych. Świetnie to wygląda.

Odnośnik do odpowiedzi

Mój aparat nie objĄł by wszystkiego :D więc polecam odwiedzenie sklepu osobiście, choć mi się tam aż tak nie podobało, rośłin sporo ale wszystkie rozstrzelone po różnych półkach ... trzeba dobrze szukać żeby coś znalezć. SpędziłEm tam godzinkĘ B) i znalazłem sobie rośliny które nie były ogólno dostępne 3 dzbanki : ventricosa, ventricosa x ovata, Coccinea i dużą adele B)

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ilość roślin robi wrażenie. Z tego to jest co wybierać. Zdjecia w galerii, choć ładne, to i tak nie oddadzą tego co można zobaczyć na żywo. Żałuje że nie mam czasu wybrać się do Nepenti, ale na pewno to kiedyś zrobię. Z większą gotówką :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.