maklerw Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez maklerw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 na zdjęciach to jeszcze nie to kto nie widział na żywo niech żałuje maklerw - mogłeś zrobić ogólne fotki sklepu ale i tak OK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 A na którym jesteś Ty? Oczywiście to musi być coś widzieć na żywo tyle roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Wrażenia w sklepie są bardzo fajne, tyle różnych roślin. Gdzie sie nie spojrzy to coś ciekawego. A najgorsze że jak sie widzi to wszystko to by się chciało kupić. Ja jak przychodzę do sklepu to przynoszę listę tego co chce, bez tego kupiłbym na pewno więcej szkoda ze nie ma zdjęć ogolnych. na jednej ścianie są półki, od podłogi do sufitu, trzeba mieć drabinę żeby zobaczyć co jest na tych górnych. Świetnie to wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Już sie nie mogę doczekać jak w maju-czerwcu pojadę do nepenti <juppi> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Mój aparat nie objĄł by wszystkiego więc polecam odwiedzenie sklepu osobiście, choć mi się tam aż tak nie podobało, rośłin sporo ale wszystkie rozstrzelone po różnych półkach ... trzeba dobrze szukać żeby coś znalezć. SpędziłEm tam godzinkĘ B) i znalazłem sobie rośliny które nie były ogólno dostępne 3 dzbanki : ventricosa, ventricosa x ovata, Coccinea i dużą adele B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Co to za owady w tych pudełkach okrągłych wypełnionych piaskiem i z takim patyczkiem małym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Nepenti chyba od roku hoduje modliszki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Co to za owady w tych pudełkach okrągłych wypełnionych piaskiem i z takim patyczkiem małym? to są modliszki Z tego co mi sie wydaje to najnowsze nabytki Łukasza Musze jechać i je obejrzeć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Już o tym napisałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 To znaczy że teraz Pan Łukasz zrywa z roślinami owadożernymi i przerzuca sie na owady Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2007 dokładnie to są modliszki do tego mają jeszcze jedną dużą (fajna) widziałem też patyczaka i świerszcza możę będzie małe zoo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Taka ilość roślin robi wrażenie. Z tego to jest co wybierać. Zdjecia w galerii, choć ładne, to i tak nie oddadzą tego co można zobaczyć na żywo. Żałuje że nie mam czasu wybrać się do Nepenti, ale na pewno to kiedyś zrobię. Z większą gotówką Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Ponoć mieli mieć hodowle patyczaków, ale zaczęły podgryzać dzbaneczniki. Tak mówił na spotkaniu Pan Łukasz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi