Chicken Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Drosera Drosera coccicaulis clone 2 Drosera Burmani Drosera intermedia "Mt. Roraima" Drosera rubrifola ?? Drosera pulchella x nitidulla Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Drosera spatulata Drosera pleace ssp.roseana Zdjęcie 2 Drosera Madagascarenis Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Drosera hamiltonii Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Drosera nidiformis Drosera aliciae Zdjęcie 2 Drosera capensis typical Edytowane 16 Lutego 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 30 Maja 2007 Autor Share Napisano 30 Maja 2007 (edytowane) Drosera capensis all red Drosera Lovelle Drosera Adela Drosera Binata Zdjęcie 2 Sarracenia Sarracenia x 'Farnhamii' Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Sarracenia flava var. flava Sarracenia purpurea ssp. Purpurea Zdjęcie 2 Dionaea Dionaea muscipula Giant Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Dionaea muscipula Regular form Zdjęcie 2 Dionaea muscipula Edytowane 16 Lutego 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 20 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Pinguicula Pinguicula gigantea 'alba' x moctezumae Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Pinguicula x Weser Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Pinguicula cyclosecta Zdjęcie 2 Nepenthes Nepenthes 'Hookeriana' Zdjęcie 2 Nepenthes x Gentle Zdjęcie 3 Zdjęcie 3 Edytowane 16 Lutego 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 14 Lutego 2008 Autor Share Napisano 14 Lutego 2008 (edytowane) a teraz małe porównanie od tego zaczynałem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...9552b45d67.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1172238aeaf98ab0.html A tak to mniej więcej wygląda teraz ja juz wcześniej skończyłem zimować jak zobaczyłem że kapturnice wypuszczają pędy no ale nie będe zanudzał oto foto a minoł rok w październiku bo najpierw się zarejestrowałem potem zacząłem kombinować siewki itp Tak apropo to oświetlnenie to narazie prowizorka za niedługo skominuje świetlówki na kożdej pułeczce po 1 a u góry chyba nic nie bedzie oprócz tego wielkiego n.x gentle Edytowane 14 Lutego 2008 przez Chicken Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Ojej....powtórzę to drugi raz...Masz fantastyczne roslinki i fantastycznie pomysłowo ułożone na tym stelażu .Tak apropo, mieszkasz w bloku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Fajne rośliny, najardziej podobają mi się dzbanki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 hehe dzięki jeśli ktoś by się chciał wymienić za niektóre rosłiny z galerii pisać większości mam więcej niż jedną sztuke prawie wszystkich oprócz niektórych dzbanków i d.adela i capensis all red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 22 Lutego 2008 Share Napisano 22 Lutego 2008 ta rubrifolia to najprawdopodobniej coccicaulis, troche nazwy pokracznie popisales, adelae, paleacea, spatulata var. lovellae, nitidula, burmanii - te sa wlasciwe. Twoje roslinki tesknia bardzo za sloncem ,co najbardziej widac po capensis all red. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi