Lukasz_Nepenti Napisano 24 Kwietnia 2007 Share Napisano 24 Kwietnia 2007 Powyzsza wystawa/vivarium zostala zaopatrzona naszymi roslinami. Planowane otwarcie to 25.04.2007 godz 14:00 w Muzeum Ewolucji Pałacu Kultury. Serdecznie zapraszamy. Poki co koniec wystawy jest nieznany, byc moze bedzie otwarta do konca wakacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak widać macie dużo pracy .... Gratulacje tylu zamówień/wystaw itp widzę ze firma sie rozwija Łukasz kiedy będzie Cię tam można spotkać ? Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KanDin Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 No to super wiadomość. Nie mogłem być w ogrodzie botanicznym ale mam nadzieję, że tu uda mi się dotrzeć ze względu na długi czas trwania wystawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Czy będzie możliwość kupna roslin? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi