Kiler_89 Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam Padł pomysł żeby się spotkać i pozwiedzać kilka ciekawie zapowiadających sie miejsc w Katowicach. Celem pierwszego spotkania byłby zbiornik "ślepiotka" w Katowicach Kostuchnie a dokladniej poszukiwanie w nim pływaczawodnego (dawno temu widzialem tam cos takiego) napewno występuje tam mech torfowiec A dodatkowo jest kawał pieknego lasu do zwiedzenia Osoby wstepnie zainteresowane: Kiler_89 Heimdall Riv Arek wiem ze czasu jest mało ale to szybka akcja A Ps. jesli starczy czasu i sił to mozemy sie jeszcze przejść na pobliskie torfowisko ktore odkrylismy z heimdallem. Prosze zgłaszać swoje zainteresowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) A powiedz mi kiedy ta wycieczka??O której?? Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez anutek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 27 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Chyba w ten wekend nie wyjdze moze w tygodniu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 W tygodniu? Bardzo odbry pomysł. Ja sie pisze jak w tygodniu ale to tak na 70% ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 PS, to spotkanie numer TRZY a Twoje pierwsze popraw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 No może być pierwsze:P. Pierwsze poza SCC, giełdą, OBI. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 zakładając że inni uczestnicy planowanego spotkania są gotowi to spotkanie ustawić w dniach pon-pt w godzinie 9.30-12, od 12-15 lub od 15-18 ja sie pisze (niestety nie ja kieruje kzkgop) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 ja reflektuje na wtorek lub środe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi