anutek Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 Jak w temacie ,organizuje wyjazd po roślinki do Nepenti.Mam mini vana i mogę zabrać ze sobą 5 osób.Wyjazd planuję w którąś sobote-do uzgodnienia.Chętnych prosze o zgłoszenia.Kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 4 Maja 2007 Autor Share Napisano 4 Maja 2007 Ok.Wstępny termin wyjazdu 26 maja.Teraz czekamy na odpowiedź Łukasza czy nas przyjmie A tak wogóle, to czy pasuje termin?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Chetnie bym sie z wami zabrała..... ale rodzice nie pozwola mi pojechać z obcymi ludzmi....bez komentarza... /edit A może sie uda.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 26 maja pasuje, zapraszamy z otwartymi rekami i drzwiami do firmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 18 Maja 2007 Share Napisano 18 Maja 2007 Ja powinienem sie pojawić na 99% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 19 Maja 2007 Autor Share Napisano 19 Maja 2007 (edytowane) Dobra to kto w końcu jedze i czy wyjazd nadal aktualny ? Tak wyjazd nadal aktualny.Wyjeżdżamy 26 z bielska prawdopodobnie o 6 rano.Ale to jeszcze uzgodnimy. Narazie potwierdzenych chętnych mam Ja i mój mąż Heimdall Witek_91 Reszta musi się zadeklarować do czwartku. Ok do naszego grona dołączył jeszcze: Mc Pigmejka Kiler 89 Edytowane 22 Maja 2007 przez anutek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fremik Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 cześć, więc i ja się pojawie wyjazd 4 rano w sobotę - do przejechania 440km:) więc na połodnie się wyrobie mam nadzieję, że będą ładne rośliny bo zamierzam kupić kilka do soboty Elo! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 25 Maja 2007 Autor Share Napisano 25 Maja 2007 A więc tak,żeby więcej nie zaśmiecać forum.Decyzją większości WYJAZD DO WARSZAWY Z BIELSKA jutro godz.5:00 z pod dworca głównego.Przy dobrych wiatrach w Katowicach będziemy o 5:40.To do zobaczenia jutro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 To sobie pojechali ..... Czekam na foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Wycieczka sie udała foty bedą jutro oczyscilem temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Tak, baaaaaaaardzo się udała Super atmosfera, tylko Warszawiaków za mało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atomka Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 a Szef robił jakieś zdjęcia? jeśli tak, to : Szefie, podziel się! ps. takie pytanko do tych, którym dane było się tym razem spotkać, znów Szef upiekł ciasto? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Szef zdjęci nie robił ale jakieś są a co do ciasta ta było super ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fremik Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 aj ale żałuje, że nie mogłem pojechać! - napewno było super pozdro i czekam na zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 Ano super było . Teraz tylko trza zaktualizować listy roślin i fotogalerie, a także bloga . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi