Skocz do zawartości

Wyjazd Do W-wy Do Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

Było sympatycznie, choć troche gorąco :P Nie rozdrabniając się, fotki (tylko od kiler_89, bo innu jeszcze nie wrzucili) są TUTAJ :) Zapraszam do komentowania :) Fotki grupowe ma kto inny chyba :P

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie było, szkoda że dotarłem tylko na końcówkę spotkania :huh: za wcześnie przyjechaliście.

Niech ktoś wrzuci zdjęcie grupowe, najlepiej z opisem kto był kim bo sie trochę pogubiłem...

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie było, szkoda że dotarłem tylko na końcówkę spotkania :huh: za wcześnie przyjechaliście.

Niech ktoś wrzuci zdjęcie grupowe, najlepiej z opisem kto był kim bo sie trochę pogubiłem...

no,mnie nie pomylisz,(chyba)bo byłam jedyną kobietą ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Oto link do albumu http://baal.fotosik.pl/albumy/197987.html znajdziecie tam też zdjęcie grupowe. A na nim od lewej stoją: Jkwiatek, Kubuś 8, Heimdall, Mc pigmejka, Anutek, Pan Łukasz. Niżej Marcins i Killer_89.

Myślałem, że mnie nie ma na fotach. Powiem Wam tyle, że jestem w galerii Heimdalla xD

Edytowane przez witek_91
Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajnie zobaczyć Nepenti od środka (choć tylko na zdjęciach). Na pewno się tam wybiorę, ale to bliżej jesieni niestety.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.