Cephalotus Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, wydaje mi się, że posiadam już na tyle zdjęć Genlisei, że mogę się nimi pochwalić. Kilka jeszcze czeka na sfotografowanie, ale to się da zaradzić kiedy tylko zakwitną. Miłego oglądania. G. aurea G. hispidula typical G. hispidula 'Mkambati' G. hispidula 'Pretoria' G. margaretae G. repens G. pygmaea G. subglabra G. violacea 'Furnas' G. violacea x lobata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 Piekne kwiaty możesz dodać też zdiecia rozet? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 30 Kwietnia 2007 Share Napisano 30 Kwietnia 2007 to ostatnie dziwnie znajome ładne kwiatki a jak wyglada roslina ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 2 Maja 2007 Autor Share Napisano 2 Maja 2007 Kiler_89 jutro dodam jakieś zdjęcia rozet, na pewno się coś znajdzie. Jak nie to się dorobi. (Więcej innych zdjęć jest pod linkiem w moim podpisie co jakiś czas dodaję coś nowego.) Tomku, wiem, że zdjęcie znajome, ale jakoś nie potrafię zrobić reprezentatywnego zdjęcia Cephalotusa, które mógłbym walnąć na swój avatar. Po Maturze tj. 22 Maja przypomnij mi to zrobię jakąś sesję zdjęciową i zmienię sobie avatar na bardziej adekwatny do nicka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 tej a jakie taki kwiatki i mnostwo drobnych lisci naokolo ( do 1-1,5 cm ) widzialem w moim lesie w kit podobna jaka roslinka do tego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi