adiplayer Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Czy to normalne, ze muchowce wyrastaja albo duze pulapki albo takie bardzo malutkie? Poza tym nie wiem czemu mojej muchowce zawijaja sie liscie, mimo ze stoi na poludniowym parapecie a zaraz po zachodzie slonca przenosze ja pod swietlowki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 jak mozesz daj zdjecie bo cięzko powiedziec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Zdjecie bylo by mile widziane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiplayer Napisano 29 Stycznia 2006 Share Napisano 29 Stycznia 2006 oto moja muchowka nie wiem czy zdjecie sie otworzy ale badzmy dobrej mysli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wenus Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 jak na moje oko to Twoja roślinka całkiem porząnie wygląda. pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 Moim zdaniem tez bardzo dobrze wyglada i wszystko z nia ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 30 Stycznia 2006 Share Napisano 30 Stycznia 2006 według mnie też wyglada na zdrową Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 30 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2006 Zdrowa roślinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 31 Stycznia 2006 Share Napisano 31 Stycznia 2006 A właśnie zapytam się to samo co adiplayer jak ras rosną duże płapki a raz małe to co znaczy że roślinka czegos potrzebuje czy coś takiego ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozoree Napisano 17 Marca 2006 Share Napisano 17 Marca 2006 jak szybko wyrastaja nowe listki w waszych mucholowkach? u mnie to trwa bardzo dluuuuuugo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 17 Marca 2006 Share Napisano 17 Marca 2006 wszystko zależy od wieku i wielkości roślinki, u małych rosną szybciej u większych wolniej... w mojej malutkiej red-green około chyba 1pułapka na około 2-3 tygodni do całkowitego otwarcia, dokładnie nie wiem bo nie mierzyłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 18 Marca 2006 Share Napisano 18 Marca 2006 A moj kolega mial ten sam problem z dlugimi lisciami, ale problem sam mu sie rozwiązal zaczoł naświetlać i zaczeły mu rosnąć normalne płapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi