gryzon Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 witam... Wie ktoś może kiedy będą jakieś giełdy roślin mięsożernych w Rzeszowie, sosnowcu lub okolicach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 W Polsce jest tyle giełd roślin mięsożernych, że aż nie wiem o której napisać. A najwięcej jest w Rzeszowie i Sosnowcu. Wiem to bo jestem z Płocka i u nas w lokalnej prasie o tym piszą. Przepraszam Cię za moją powyższą wypowiedź, ale Polska to raczej owadożerne wywiejewo. Tu nie ma giełd owadożernych, chyba, że zorganizuje coś Nepenti. W Polsce brak jest sklepów z roslinami owadożernymi i tym samum brak jest giełd poświęconych tylko i wyłącnie tym roślinom. Raz na miesiąc (chyba) jest giełda terrarystyczna w Świętochłowicach, gdzie bywa załoga Nepenti. Info o tej giełdzie jest zawsze na tym forum. Tak właściwie, jeżeli Nepenti jest na jakiejś giełdzie, to informację o tym znajdziesz na tym forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Rzadziej niż co miesiac......30 wrzesnień, 10 grudzień, 30 marzec... daty ostatnich giełd w Świetochłowicach. To aż tak daleko od Sosnowca nie jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 hmm Riv..spokojnie...nie każdy ma tak blisko jak Ty..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 O co Ci chodzi? Jak są giełdy to czytaj na tcp, arachnei albo nawet tutaj pojawiają się daty i miejsca giełd i spotkań Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi