Skocz do zawartości

Kiedy Bedzie Giełda?

Rekomendowane odpowiedzi

W Polsce jest tyle giełd roślin mięsożernych, że aż nie wiem o której napisać. A najwięcej jest w Rzeszowie i Sosnowcu. Wiem to bo jestem z Płocka i u nas w lokalnej prasie o tym piszą.

Przepraszam Cię za moją powyższą wypowiedź, ale Polska to raczej owadożerne wywiejewo. Tu nie ma giełd owadożernych, chyba, że zorganizuje coś Nepenti. W Polsce brak jest sklepów z roslinami owadożernymi i tym samum brak jest giełd poświęconych tylko i wyłącnie tym roślinom. Raz na miesiąc (chyba) jest giełda terrarystyczna w Świętochłowicach, gdzie bywa załoga Nepenti. Info o tej giełdzie jest zawsze na tym forum. Tak właściwie, jeżeli Nepenti jest na jakiejś giełdzie, to informację o tym znajdziesz na tym forum.

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadziej niż co miesiac......30 wrzesnień, 10 grudzień, 30 marzec... daty ostatnich giełd w Świetochłowicach. To aż tak daleko od Sosnowca nie jest.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.