4rafko4 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 (edytowane) Lista 4rafko4 na dzien 13 Maja 2011r Moje Owadozery Mucholowki 1.Dionaea muscipula Regular form///kilka 2.Dionaea muscipula Cup Trap 3.Dionaea muscipula Shark teeth Rosiczki Drosera.capensis alba Moja pierwsza/kilka Drosera. capensis All red Drosera spatulata Drosera Madagascariensis Drosera Filiformis Drosera Intermedia TŁustosze Pinguicula.Weser Pinguicula.cyclosecta Pinguicula sethos Pinguicula emarginata Pinguicula Laueana x Emerginata Pinguicula esseriana Pinguicula pilosa x moctezumae Pinguicula l'Hautil Pinguicula moranensis Pinguicula ibarrae × moctezumae Pinguicula gracilis × moctezumae Pinguicula 'Tina' Pinguicula gracilis × emarginata Kapturnice Sarracenia purpurea - 2x Sarracenia purpurea x barbapapa Sarracenia Flava L. 2x Sarracenia Leucophylla x Mitchelliana Sarracenia x chelsoni Sarracenia Alata red tube 2x Sarracenia Farnhamii Sarracenia 'scarlet belle' Wysiane BRAK Lista moich innych roslinek KAWA Banany Awokado GLANA BANA-Flaszowiec miękkociernisty (dwa male drzewka z nasion) kaktusy Opuncja Figowa TULIPANY Moja lista Tulipanów: Sezon 2008r MAJA-STRZEPIASTY/żółty Blue Heron-Pojedyńcze/niebieski Blue Aimable-Pojedyńcze/niebieski Queen of Night-/czarny Black Parrot-PAPUZIE/czarny Mona Lisa-LILIOKSZTAŁTNY/żółto-czerwony Tulipan kaufmanniana Hearts Delight Tulipan greigii Quebec Sezon 2009r Micky Mause (UK)- Hollywood (UK)- White Elegance-biały Modern Style-różowo biały wilokwiatowy Happy Generation (UK)- Ballerina-okazal sie innym Aladdin-czerwony liliokształtny Maureen Ollioules-różowy Golden Artist (UK) Gavota- Marilyn- Spring Grean- Burgundy Lace-okazal sie innym Evening Song Garden Party Canasta-okazal sie innym WINTERBERG-Biały-sporo (1200) Hemisphere (1) Sezon 2010r Apeldoorn Elite-(3) Apricot Beauty-(3) Bird of Paradise-(3) Daydreams-(3) Flair-(3) Fringed Solsticke-(3) Orange Casini-(3) Toronto-(3) Washington-(3) Big Smile-(3) Shirley Casablanca Abu Hasan Black Swan -UK (3) Dordogne -UK (10) Passionale -UK (10) Electra -UK (10) Oranje Nassau -UK (21) Golden Day -UK (11) Song -UK (10) Giuseppe Verdi -UK (11) Esperanto -UK (3) Flaming Spring Green -UK (2) Lucky Shike -UK (3) Monte Carlo -UK (3) Couleur Cardinal -UK (3) Lista 4rafko4 na dzien 7 Czerwca 2015r Mucholowki Dionaea Muscipula 1979 Dionaea Muscipula All Red Dionaea Muscipula Bohemium Garnet Darlingtonia Darlingtonia Californica Rosiczki Brak Tłustosze Pinguicula Gigantea Alba x Motcezumae Pinguicula Weser Kapturnice Sarracenia Flava (Typical Form) Sarracenia Leucophylla (Typical Form) Sarracenia x 'Brooks Hybrid' (S.flava var. rugelii x S. Leucophylla) Dzbaneczniki Brak Pływacze Brak Edytowane 7 Czerwca 2015 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 Mała aktualizacja doszły dwa tłustosze (niech jakis mod wyczysci moje posty zeby zostal tylko pierwszy z lista roslin) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 12 Lipca 2010 Autor Share Napisano 12 Lipca 2010 Aktualizacja-doszly rośliny i tez czesc ubyło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 24 Lipca 2010 Autor Share Napisano 24 Lipca 2010 Aktualizacja o kapturki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Aktualizacja Doszly 4 plywacze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Mala aktulalizacja doszlo kilka tlustoszy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Powracam po prawie 4 latach nie obecnosci odnosnie roślin owadozernych , przeprowadzka do UK nie pozwoliła mi zbytnio na ich chodowanie .Kiedys brałem czynny udział w forum i udało mi sie nawet dostać do forumowego kalendarza z moim tłustoszem i mieć rangę fundatora hehe.Teraz jednak pomyślałem czemu by nie odnowić troche mojej starej kolekcji , nie wiem czy dam rade mieć tyle roślin jak kiedys ale postaram sie. Zostawiam narazie moja listę roślin z 2011 roku dla porównania co kiedys miałem . Aktualizacja na dzień 7 Czerwca 2015r Edytowane 7 Czerwca 2015 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi