Skocz do zawartości

Tu Zostawiajcie Głosy Na Roslinę Maja 2007

Kuba

Roślina maja 2007  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Oddaję swój głoś na ładne zdjęcie ciekawej rośliny „Drosera scorpioides” autorstwa Mateusza.

Jest dużo ciekawych fotek, różnych autorów ale ta najbardziej mnie urzekła ze względu na to, że lubię rosiczki pigmejskie. Poza tym zdjęcie o wysokim standardzie, podobne do tych, jakie są w galerii nepenti. Czarne tło, mocny kontrast, intensywne nasycenie kolorów. Super.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Jan_Nepenti

uznajcie to głosowanie za oficjalne :) nie zdążyłem założyc tematu z powodu ostatnio wielu prac nad forum. Życzę powodzenia autorom zdjęć ! ^_^

Odnośnik do odpowiedzi

niestety z powodu oszust zmuszeni bylismy do wprowadzenia kolejnych zmian w zasadach konkursu. Zdjecia do glosowania beda wybierac admini, a w późniejszym czasie wprowadzimy komentarz do każdego głosu.

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Proszę o informację co takiego niewłaściwego jest w moim zdjęciu, że nie zostało dopuszczone do głosowania.

Prosze o konkretne argumenty <_< .

Pozdrawiam

Zdjecia zostaly wybrane przez wszystkich adminow, wybieralismy najbardziej przejrzyste, czytelne, ostre i dobrze skontrastowane zdjecia

Odnośnik do odpowiedzi

A czy moje zdjęcie nie było przejrzyste?? Wydawało mi się, że wszystko jest z nim ok... :huh:

Tomek- w 100 % się z tobą zgadzam!!!

Edytowane przez olekdom
Odnośnik do odpowiedzi

wybralem zdjecie - zdjecia nie ma na liscie

wybralem 2 zdjecie - zdjecian ie ma na liscie

nie bede glosowal bo to paranoja jest :huh: bardzo niesprawiedliwie - najlepsze foty poszly do kosza :|

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjecia zostaly wybrane przez wszystkich adminow, wybieralismy najbardziej przejrzyste, czytelne, ostre i dobrze skontrastowane zdjecia

A to już lepiej, nie lubię jeśli ktoś wrzuca mnie do jednego wora z oszustami.

Co do zdjęcia to najgorsze nie jest a i przedstawia nie często spotykaną roślinę (a o to chyba chodzi w tym konkursie) ... ale widać admin to Bóg w tym wypadku, konkurs nie ma więc sensu jak dla mnie :huh: ... swój swojego itp. - jak w rządzie, oj nieładnie.

Pozdrawiam

PS. Dziękuję za głosy oddane na moje zdjęcie w pierwszym miesiącu, były na pewno szczere i uczciwe.

Odnośnik do odpowiedzi

oj trzeba cos zrobić z tym konkursem, bo sytuacja rzeczywiście nieciekawa; najlepiej byłoby karać oszustów, a ustawiane wyniki anulować i powtórzyć głosowanie; na pewno przejście zdjęc przez "cenzurę" nie jest metodą i rozumiem rozczarowanie autorów zdjęć, które się nie zakwalifikowały do głosowania

wogóle ostatnio atmosfera forum nie jest fajna- ciągła rywalizacja moderatorów, nadmierne przenoszenie tematów i ingerowanie w posty, jakaś tam reputacja -> no ale to już nie na temat

mam nadzieje, że sprawa jakoś się rozwiąże

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.