Heimdall Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam Ja, Riv i Nauriqo znów organizujemy małe spotkanko w SCC i zapraszamy! Można się wymienić nasionami czy roślinami, miło spędzić czas przy fastfoodach czy sklepach 12 maj 2007 - Sobota Silesia City Center (proponuję drugie piętro w Empiku) Startujemy ok. 10:00 Jeżeli ktoś chciałby wpaść a nie zna Katowic albo nie wie jak dojechać, zapraszam na gg Lista uaktualniana: *Heimdall *Riv *Nauriqo *Czatol *Bonsaiii Możliwe, że przyjadą: *Gryzon *Kuba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Nom, ja będę na 100% tylko trochę później bo mam busa o 9:50 :glare: 10:30 ? Tylko na mnie czekać :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 ja nie jeste pewna czy przyjde, ale postaram się przyjechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 No, spotkanie w sobote, a tylko 5-6 osob ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Ja również przyjadę ;p Spotkam się Heimdallem a później przyjedziemy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Aby przyjechać do was musze wstac o 7 rano . NO ale warto. Na 50% będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Na spotkaniu bylo suuper ! Czekam na foty Riv Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 A ja mam nadzieje że Arek wykasował moje zdjęcie ;p Oprócz riv zdjęcia robił też kuba więc może i on da. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi