Bartoszek Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Stratyfikować czy wysiać? jeżeli tak to jak długo? Jak szybko kiełkują siewki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Kapturnice się stratyfikuje, ja zawsze stratyfikuje okolo 1,5 miesiąca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Ja zawsze stratyfikuje swoje nasionka ok 2 miesiące . Ale za to szybko kiłkują . Mysle że powinna ci zacząć kiłkować jakieś 2 tygodnie - do 1 miesiąca . Jeżeli oczywiście zapewnisz swoim nasionom dobre warunki czyli oświetlenie itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Gdzieś przeczytałem że nie trzeba kapturnic stratyfikować, wysiałem i żadne nasionko mi nie wykiełowało. :angry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartoszek Napisano 10 Maja 2007 Autor Share Napisano 10 Maja 2007 OK... dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi