Skocz do zawartości

Ezoo W Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

http://nepenti.pl/forumpl/index.php?showto...30&start=30

P.Łukasz myslał ze Nepenti nie przyjedzie do Poznania to zamknął temat szkoda.

Wiec kto pojedzie tam??? Z tego co wiem nie tylko nepenti ma tam owadozery :) . ;) To co przejedziemy sie popatrzymy na wężusie ,poznamy się :) , skontaktujemy sie co mamy na wymianę ;)

Ja jade w czercu do wawy dogadamy sie co i jak moze sie zabierzemy. Uzgodnimy

Edytowane przez Krzysiek1991
Odnośnik do odpowiedzi

hmm hmm hmm... muszę pomyśleć, bo w sumie już skreśliłem ten wyjazd i powoli wdzierały się inne plany... hmm :huh:

dam znać

Edytowane przez mid85
Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Z tego co pan Łukasz mówił to ;

-tak, szukamy terminu, ale do konca czerwca nie damy rady

Wiec jade do Warszawy i nie szykuje sie tak szybko na kolejna wystawe. Wiec takie spotkanie nie bedzie szybko

Ej!!!!

CO z wami!!!!!!

Edytowane przez Krzysiek1991
Odnośnik do odpowiedzi

Oj nie przesadzaj, cały czas narzekasz, że nepenti tu nie będzie, zaraz coś innego Ci nie pasuje... p. Łukasz się nie rozdwoi chyba? Cierpliwość uszlachetnia :)

Odnośnik do odpowiedzi

mid - widac masz za duzo czasu wolnego ;) jak sie prowadzi firme to tak jest ze plany sie szybko zmianiaja wbrew naszej woli i nic na to nie poradzisz

a ze ktos nie przyjedzie to nie powod od razu aby plakac nad tym ;) to nie koniec swiata :D

ciekawe czy jak bym zorganizowal gielde to by sie ktos z nepenti pojawil ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tylko Pytanie co ma Nepenti do tego tematu. Piszemy o spotkaniu. Jest ktoś jeszcze bo na gg mnie wnerwiaja takie wiadomośi jak bedzie duzo osób to przyjade :| skad ma byc duzo jak wszyscy tak mówią ^^. Myslałem ze bedziemy bardziejh zorganizowani

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.