Krzysiek1991 Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 (edytowane) http://nepenti.pl/forumpl/index.php?showto...30&start=30 P.Łukasz myslał ze Nepenti nie przyjedzie do Poznania to zamknął temat szkoda. Wiec kto pojedzie tam??? Z tego co wiem nie tylko nepenti ma tam owadozery . To co przejedziemy sie popatrzymy na wężusie ,poznamy się , skontaktujemy sie co mamy na wymianę Ja jade w czercu do wawy dogadamy sie co i jak moze sie zabierzemy. Uzgodnimy Edytowane 12 Maja 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 (edytowane) hmm hmm hmm... muszę pomyśleć, bo w sumie już skreśliłem ten wyjazd i powoli wdzierały się inne plany... hmm dam znać Edytowane 12 Maja 2007 przez mid85 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 (edytowane) Z tego co pan Łukasz mówił to ; -tak, szukamy terminu, ale do konca czerwca nie damy rady Wiec jade do Warszawy i nie szykuje sie tak szybko na kolejna wystawe. Wiec takie spotkanie nie bedzie szybko Ej!!!! CO z wami!!!!!! Edytowane 12 Maja 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Oj nie przesadzaj, cały czas narzekasz, że nepenti tu nie będzie, zaraz coś innego Ci nie pasuje... p. Łukasz się nie rozdwoi chyba? Cierpliwość uszlachetnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 mid - widac masz za duzo czasu wolnego jak sie prowadzi firme to tak jest ze plany sie szybko zmianiaja wbrew naszej woli i nic na to nie poradzisz a ze ktos nie przyjedzie to nie powod od razu aby plakac nad tym to nie koniec swiata ciekawe czy jak bym zorganizowal gielde to by sie ktos z nepenti pojawil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 Mam tylko Pytanie co ma Nepenti do tego tematu. Piszemy o spotkaniu. Jest ktoś jeszcze bo na gg mnie wnerwiaja takie wiadomośi jak bedzie duzo osób to przyjade :| skad ma byc duzo jak wszyscy tak mówią ^^. Myslałem ze bedziemy bardziejh zorganizowani Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Ja niestety nie przyjadę ponieważ wszystkie pieniądze jakie miałem zabrać na tą giełdę wydałem na bilet na koncert Linkin Park w Chorzowie B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Maja 2007 Autor Share Napisano 13 Maja 2007 olekdom- Ja zamiast do Nepenti kupie sobie jaszczurkę i twerarium Ale warto sie przejechać. Spotamy się pogadamy tam za bilet 8zł to pryszcz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 19 Maja 2007 Autor Share Napisano 19 Maja 2007 Nie ma to jak Polskie zorganizowane społeczeństwo. Temat mozna zamknąć Zamykam >BT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi