Turim Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 http://terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=163245 Godzina i miejsce spotkania bez zmian Bee na pewno, bo nie mam zjazdu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 No no no Ja oczywiście tradycyjnie także się pojawie Do zobaczenia w Świonach! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Może dołączę do was na koniec czerwca mam jechać do nepenti wiec 2 dniową wycieczke zrobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Świetnie, postaram się być. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 fatalny termin ;/ moglo by byc z tydzien wczesniej ;/ nie wiem czy dam rade byc i tym razem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Ja muszę zmienić położenie mojego "niby terrarium" i powiększyć (żeby mieć miejsce na kupno nowych roślinek) ;p Jeśli w tym czasie nigdzie nie wyjadę to będę na giełdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 ja bede na 99% proponuje tylko, żeby każdy z forum przyczeił sobie karteczke z nickiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Ja będę na 99% tak jak pani u góry. Wszystko zależy czy nigdzie nie pojadę Nic tylko uzbierać kase i kupić jakieś nowe roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Dobry pomysł do Riv: Teraz robimy wieeeelki transparent co? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Tak od 2 giełd o tym mówimy ale nikomu sie nie chciało zrobić Choć naszej grupy trudno nie zauważyc Ja bedę na 99% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 A w końcu p. Łukasz mógłby się zmobilizować i koszulki zrobić Wtedy nie trzebaby było się szukać ps. Nepenti oczywiście będzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 bede na 99% jsakis pomysł na transparent ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Będę na 100%... Popieram pomysł z identyfikatorami, na poprzedniej tylko ja go miałem i nie spotkałem nikogo z forum:(.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Wiesz... stała ekipa już nie potrzebuje Ale nowych poinstrujemy jak nas znaleźć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 21 Maja 2007 Share Napisano 21 Maja 2007 Jak mi sie będzie chciało to przyjade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi