Skocz do zawartości

Giełda W Świętochłowicach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Mamy pytanie: co to za gielda, co na niej bedzie, po co trzeba sie zapisac, nie mozna jechac na wlasna reke, jaki jest dokladny adres??

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy pytanie: co to za gielda, co na niej bedzie, po co trzeba sie zapisac, nie mozna jechac na wlasna reke, jaki jest dokladny adres??

W pierwszym poście był link TUTAJ, zapraszamy oczywiście! Cieżko będzie przebic frekwencję z poprzedniej giełdy :)

Odnośnik do odpowiedzi

ok to już wiemy gdzie to będzie a także wiemy kiedy ..... tylko nadal nie wiemy co tam będzie ??? bo tak się skłąda że nie byliśmy w zeszłym roku :(

czy to wystawa ??

targi ??

czy tam będą rośliny owadożerne czy coś innego jeszcze ??

prosimy o więcej info

Odnośnik do odpowiedzi

A więc: jest to giełda terrarystyczna (pająki, skorpiony, karaczany, terraria, sprzęt do terrariów... etc...) Nepenti jest tam wyjatkiem (choc ostatnio jeszcze ktoś miał roślinki). Jeżeli macie więcej pytań to zapraszam na gg :)

Odnośnik do odpowiedzi

ok to już wiemy ... pewnie sie przejedziemy zobaczyc co będzie ... może coś dokupimy do naszej kolekcji jak będzie cos ciekawego :P

czy aby coś kupić to trzeba robić zamównienie czy będzie tam wybór ??

Odnośnik do odpowiedzi

ok przyjedziemy i zobaczymy co jest bo u nas zakupy zawsze tak wygladają .... a jak nic nie będzie co nas zaiteresuje to poprostu zrobimy sobie wycieczkę ... w końcu to tylko 100 km w jedną stronę .... tyle co robię dziennie po mieście :P:P hihih

Odnośnik do odpowiedzi

Można coś zamówić u Nepenti, nie ma wtedy kosztów przesyłki. Ostatnio były jeszcze storczyki, Czesi mieli duży wybór epifitów i miniaturowe storczyki.

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Mam pytanie głównie do mieszkańców katowic. Autobusami jakiej lini moge dojechać na giełdę na najbliższy przystanek MDK Zgoda?

Chciałbym wyjechać z centrum katowic.

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ambitnie z tą 23, ale jak wy zamierzacie się dotarabanić z tymi wszystkimi roślinami w drodze powrotnej? Bo załóżmy, że dokonam zakupu 20 sztuk roślin i jak niby z tym wejść do autobusu i (aby nie było zbyt łatwo ^^) chwycić się czegoś jeżeli mohery obwarują miejsca siedzące? Nie twierdzę, że to nie jest możliwe ale pierwszy raz jadę na tą giełdę i ciekawi mnie jak to wszystko organizujecie :)

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pojedziesz stwórz opakowania mieszczące się w plecaku i bezpieczne (żeby nic roślinkom się nie stało).

Ja sam się zastanawiam jak to zrobię na ponad 10 roślin, ale już mam kilka pomysłów.

Odnośnik do odpowiedzi

A w końcu p. Łukasz mógłby się zmobilizować i koszulki zrobić :D Wtedy nie trzebaby było się szukać :)

ps. Nepenti oczywiście będzie? :)

Mieliście opracować napis a mój, miał go na ploterze wyciąć,i koszulki byłyby.Ja oczywiście też będę.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.