Skocz do zawartości

Giełda W Świętochłowicach

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm ambitnie z tą 23, ale jak wy zamierzacie się dotarabanić z tymi wszystkimi roślinami w drodze powrotnej? Bo załóżmy, że dokonam zakupu 20 sztuk roślin i jak niby z tym wejść do autobusu i (aby nie było zbyt łatwo ^^) chwycić się czegoś jeżeli mohery obwarują miejsca siedzące? Nie twierdzę, że to nie jest możliwe ale pierwszy raz jadę na tą giełdę i ciekawi mnie jak to wszystko organizujecie :)

Hahah :D nie znasz naszego potencjału! :D Żebyś Ty widział czasem jak te rośliny jadą do domu... :lol:

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ja ostatnio nie miałem problemu z przewozem roślin (i to w dwóch autobusach) mimo nieziemskiego ścisku, bo dostałem je poukładane cisano w kartonowym pudełku. Pełen profesionalizm :P

Odnośnik do odpowiedzi

A w końcu p. Łukasz mógłby się zmobilizować i koszulki zrobić :D Wtedy nie trzebaby było się szukać :)

Jeśli tak bardzo Ci na koszulkach zależy to może moja sister zrobić :P ja bede miała koszulke z roślinką mięsożerną, wię na pewno każdy mnie zauważy :P

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chce ktoś jakiegoś p. weser(dorosły), p. esseriana(1 cm), p. cyclosecta(1-1,5cm), to najwyższy czas na zamówienia :) Odpowiadam tylko na gg ;)

PS. sam również jestem zainteresowany tłustoszami, nawet tymi, które mam, za wyjątkiem w/w

Edytowane przez Matek#
Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak: napisz do kiler_89 on organizuje o 8:00 - 8:10 zbiórke pod zegarem na dworcu pkp :) Weź 3-4 zł na wstęp, dwa bilety katowickie na 3 strefy i kase jak coś na giełdzie chcesz kupić :)

ps. Mój komórkowy telefon: 696907946, jakby ktoś miał problem czy coś :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.